Cautare

437 de rezultate pentru "accidente rutiere2012" (2.89 secunde)
Finalizarea acestei portiuni de autostrada va duce la fluidizarea traficului, cresterea capacitatii de trafic si a vitezei medii de deplasare pana la 120 km/h, precum si la reducerea numarului de accidente rutiere, se mai arata in comunicatul MTCT.
Sinistratii, ajutati de guvern 210 familii si persoane singure din 28 de judete, printre care si judetul Dolj, ale caror locuinte au fost distruse de inundatii, alunecari de teren sau incendii, sau care au pierdut, ca urmare a unor accidente, un membru al familiei, vor primi din partea statului ajutoare care variaza intre 200 si 15.000 de lei noi.
Vremea nefavorabila din statele Texas si Maine, unde au avut loc indundatii, furtuni de zapada insotite de polei si, in unele cazuri, de tornade, s-a soldat cu circa 50 de victime incepand cu ziua de vineri a saptamanii trecute, majoritatea in accidente rutiere, si a lasat fara energie electrica mii de persoane.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea.
Mai mult, premierul a subliniat ca nu doreste sa afle din presa de anumite incidente sau accidente. Premierul a reamintit celor prezenti de existenta unui plan unitar de actiune la Ministerul Sanatatii, elaborat cu specialisti din Franta, si a rezumat punctele principale ale acestuia:
"Astfel de accidente se intampla cu sutele intr-un an, mai ales pe vreme de iarna, cand masinile pot scapa de sub control", a spus presedintele PRM in conferinta de presa saptamanala.
Sindicatele au avut amendamente referitoare la contributiile angajatorilor la fondul de risc pentru accidente si boli profesionale, care de la 0,4 la suta s-au redus la 0,04 procente, ceea ce face ca sistemul sa nu mai poata functiona, cele referitoare la contributiile pentru sanatate, care s-au redus de la 6,5 la 5,5 la suta.
Consecintele sunt usor de prevazut, primii care au de suferit fiind calatorii care se deplaseaza cu taxiul, dar si soferii, intrucat sansele de producere a unor accidente din cauze tehnice se maresc substantial.
În acest fel, vom stopa acest carnagiu care exista pe sosele in urma unor accidente comise de persoane care au obtinut permisele in acest fel“, a adaugat Dan Nica.
Veniturile sistemului de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale sunt de 294 de milioane, cu un excedent de 240 de milioane.Pentru asistenta sociala a celor aflati in somaj sunt prevazute in prezent 1,454 miliarde de lei, iar cheltuielile estimate se cifreaza la 1,521 miliarde de lei, ceea ce ar genera un deficit al bugetului asigurarilor de somaj de 67 de milioane de lei.
Reamintim ca Florin Sorin Meliu, de 26 de ani, agent in cadrul Biroului Accidente Usoare al SPR Constanta, a fost grav ranit, marti dupa amiaza, intr-un accident de circulatie produs pe bulevardul Aurel Vlaicu, in dreptul Metro 1.
Ideea avansata de oficialii locali este ca reabilitarea acestui sector de drum sa inceapa de la Botosani spre Suceava. Astfel, s-ar putea reduce si numarul de accidente de pe soseaua care leaga cele doua municipii.
"Intr-o societate asa cum ne-o dorim cu totii, adica functionala, in care statul ofera servicii publice de calitate, evenimente tragice precum cel petrecut la maternitatea Giulesti ar putea fi trecute la capitolul "accidente".
la acestea se mai adauga si o contributie pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate, de 0,85%, si o contributie de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale cuprinsa intre 0,15 si 0,85%, diferentiata in functie de clasa de risc.
Nu sunt ratate nici contributiile pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate, de 0,85% , si o contributie de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale intre 0,15%-0,85%.
Din pacate, sugereaza fostul presedinte, au aparut anumite "accidente" care au facut ca Stolojan sa nu prinda suficient de mult la public, astfel ca a fost inlocuit de o rezerva, de asemenea, intens pregatita, mitizata:
Cat va fi minerit se vor intampla accidente. E greu si stiu ce inseamna sa iasa oamenii din sut si sa astepti sa ajunga acasa", a declarat Ioan Botis.
Mai ales ca in calea aplicarii intervin accidente de parcurs, pretexte perfecte de abandon din partea unei populatii levantine. Ca sa nu-i zicem, distruse.
Comandantii nu se judeca pentru accidente pe mare decat daca sunt bauti sau actele nu sunt in regula. In meseria asta intr-o singura situatie iti pierzi brevetul:
google-analytics.com