Cautare

437 de rezultate pentru "accidente rutiere2012" (2.87 secunde)
Potrivit CNADNR, prin implementarea proiectului Reabilitare DN 6 Alexandria - Craiova se urmareste marirea vitezei de deplasare si realizarea de economii de timp, reducerea costurilor de exploatare, a numarului de accidente si imbunatatirea conditiilor de calatorie.
In ceea ce priveste situatia unitatilor reparatoare independente, chiar si agreate, acestea sunt impiedicate de asiguratori sa mai cumpere in scop de revanzare piese de schimb pentru repararea avariilor produse prin accidente la autovehiculele asigurate, activitatea acestor unitati fiind limitata la serviciile de reparatii si manipulare piese de schimb.
j) cheltuielile reprezentand contributii sociale obligatorii pentru salariati si contribuabili, inclusiv cele pentru asigurarea de accidente de munca si boli profesionale, potrivit legii;
Secretarul general al Senatului, democratul Dan Vasiliu, a precizat ca, desi numarul de senatori este de 137, s-a decis achizitionarea a 140 de autoturisme pentru a exista rezerve in cazuri de accidente.
Pe de alta parte, Ludovic Orban, presedintele PNL Bucuresti, a afirmat ca PD a acceptat "accidente genetice", care compromit imaginea Aliantei si pe care liberalii nu i-ar fi primit vreodata in randurile lor.
Acum acesta este fortat sa apeleze la cele mai bune calitati ale lui pentru a completa o misiune imposibila, trei asasinate in tari diferite iar toate vor trebui sa para ca si simple accidente.
Nu e posibil sa stam cu mainile in san cand tot felul de pustani zbarnaie alandala printre masini si pietoni. Ati vazut cate accidente se intampla", a declarat Nedelescu.
Cu siguranta, in antichitate nimeni nu visa accidente auto. - Te scufunzi: Visul denota senzatia de solitudine si teama de a nu fi ajutat la nevoie.
Cateva studii au concluzionat ca trecerea la ora de vara poate avea repercusiuni asupra sanatatii si vigilentei omului. Cand ceasul este dat inainte, de exemplu, creste brusc numarul cazurilor de probleme cardiovasculare si de accidente rutiere.
Au constatat cu aceasta ocazie ca trei murisera in accidente de masina, cinci au fost diagnosticati cu tumori pe creier, dintre care doi au si fost operati, alti doi erau internati in ospicii, iar ultimii doi au fost imposibil de gasit.
Echipele SDFEE Electrica au oprit curentul la 600 de case in zonele inundate, pentru a evita posibilitatea producerii unor accidente prin electrocutare.
Coincidenta a facut ca pe aceeasi lista sa apara atunci numele altor doi ofiteri morti in accidente aviatice, facand astfel povestea lui Martin mult mai credibila.
Poate aceste pretentii ar putea fi trecute cu vederea, daca povestile sale, privind accidente OZN, baze extraterestre subterane, grupuri secrete care controleaza problematica OZN (asa cum ar fi fabuloasa MJ-12) s.a.m.d.
Defilarea continua cu tehnica de interventie a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, din care fac parte cele mai performante autospeciale de interventie utilizate la stingerea incendiilor, pentru salvarea de la inaltime, accidente rutiere, la dezastre si alte situatii care pun in pericol viata semenilor si bunurile acestora, precizeaza MApN.
"Aici au loc accidente de mina, pentru ca suntem intr-un oras mineresc. Cei care iau astfel de decizii ar trebui sa vina aici sa vada realitatea, sa vada cat suntem de saraci.
"Poate ca ai nostri ar trebui sa lase furaciunile astea de doi lei" "Am vazut pe autostrada ca au ramas barele indoite dupa accidente.
Rugam raspundeti telegrafic daca un teren nu e bine demarcat sau nivelat spre a aduce la cunostinta D-lui ministru Caranfil pentru a nu ateriza pe acel teren ce expune la accidente.
Acestea ar putea ajuta recuperarea oamenilor, de pilda dupa accidente catastrofale de masina, sau in procesele de imbatranire osoasa precoce.
ce se intampla daca adversarii potentiali ai SUA vor realiza progrese semnificative prin dobandirea tehnologiei avansate observate, fie pe baza studierii fenomenului, fie a datelor furnizate de senzori, fie chiar a unor materiale recuperate din accidente?
Protectie Pentru cei care nu se simt in siguranta sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. Este bine sa ai asupra ta o astfel de piatra mai ales daca intri in aceasta categorie de persoane.
google-analytics.com