Cautare

4708 de rezultate pentru "accidente rutiere in sfantu gheorghe" (4.00 secunde)
Victorie istorica in Liga 1: ... 4-2 a fost scorul final al unei intalniri nebune, in care gruparea lui Dica a fost condusa cu 3-0. Duelul de la Sfantu Gheorghe a fost unul lipsit de spectaculozitate in primele minute, cele doua echipe parand prudente si evitand sa isi asume riscuri.
Jano Jozsef din Sfantu Gheorghe este o prezenta constanta la targul mestesugarilor "Piata taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
in Delta Dunarii Primaria orasului Sulina, primaria comunei Sfantu Gheorghe si primaria comunei Chilia Veche au solicitat S.C. ... sa mareasca numarul de curse pe aceste relatii, in vederea asigurarilor de transport ale populatiei pe parcursul intregului an. In acest sens, reprezentantii S.C.
Jano Jozsef din Sfantu Gheorghe a fost prezent recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR.
FCSB a castigat meciul din deplasare cu Sepsi Sfantu Gheorghe, scor 1-0, in etapa a 15-a din Liga 1.Antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dica (42 de ani), a declarat ca portarul Stefan Tarnovanu a avut un rol decisiv in victoria de la Sfantu Gheorghe.
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Rusandu Lucian (Sfantu Gheorghe - Covasna), A1: ... Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei - Satu Mare), Arbitru AVAR:
Universitatea Craiova a invins-o cu 2-1 pe Sepsi OSK, chiar la Sfantu Gheorghe si s-a apropiat la doar patru puncte de liderul Farul Constanta. Oltenii au insa si un meci in plus disputat, asa ca nu viseaza prea departe.
Fostul prefect si, pana ieri, important membru PSD, Gheorghe Martin este noul presedinte interimar al organizatiei constantene a Partidului Conservator.
Miercuri, 11 ianuarie 2017, la libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, a avut loc lansarea volumului de poezii Libertate ucisa de Gheorghe Amza, in prezenta unui numeros public.
Mara Raducanu) Doua dintre cele mai terifiante crime petrecute vreodata la Tulcea au fost solutionate, in luna noiembrie 1995 de anchetatorii tulceni, dupa mai bine de 13 ani de cercetari minutioase.
Exista pe piata auto diferite tipuri de masini a caror siguranta in cazul unui impact puternic este mai mica sau mai mare in functie de dotarile tehnice pe care le au. Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
Romania ramane fruntasa in UE, in ceea ce priveste numarul accidentelor rutiere mortale. Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea. In anul 2023, peste 20.000 de persoane au fost ucise.
La data de 24 iulie 2010, in jurul orei 12:00, N. ... Maria de 61 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului electric pentru pietoni.
La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.00, A. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe E. ISABELA de 70 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. Seful Politiei Rutiere, comisarul sef Lucian Dinita (foto), comenteaza rezultatele sondajului IRES.
ei se vad pe locul doi in tara cu cele mai nesigure sosele. Romanii se omoara pe capete in trafic, media accidentelor mortale survenite surclasand net media UE, potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009 (ERS).
google-analytics.com