Cautare

4708 de rezultate pentru "accidente rutiere in sfantu gheorghe" (2.61 secunde)
Potrivit Cancan, 134 de biciclisti au fost loviti de masini numai in 2010! In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
La data de 4 februarie 2011, in jurul orei 15:30, T. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului de la nr. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr.
La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 07:45, D. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... IN cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat ca organizatia sa trimite o scrisoare deschisa prin care cere autoritatilor statului din judet sa ia masurile necesare pentru oprirea organizarii referendumului intern, neoficial, din zona municipiului Sfantu Gheorghe.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 71, nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers, tamponand in spate un autoturism marca BMW, condus de S. GHEORGHE de 52 de ani din Bucuresti, care circula in aceeasi directie si oprise la nivelul marcajului pietonal.
La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, H.
La data de 07.08.2011, in jurul orelor 15.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 19.08.2011, in jurul orei 02.10, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Drumul Sarii din sectorul 4, pe V.
La data de 20.10.2011, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Stirbei Voda din sectorul 1, pe H. ... Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str.
Conducerile locale ale Uniunii Civice Maghiare (UCM) si ale Consiliului National al Secuilor (CNS) au participat miercuri seara la un forum organizat de UDMR la Sfantu Gheorghe.
Filiala judeteana Covasna a PD se declara "indignata" de distrugerea drapelelor nationale la Sfantu Gheorghe de catre cativa tineri ma-ghiari, considerand ca responsabilii morali ai acestei actiune sunt UDMR, CNS si UCM.
Felicia Filip, implicata in campania electorala. Vezi pe cine sustine Soprana Felicia Filip, a decis sa se implice in campania electorala pentru alegerile parlamentare de la 9 decembrie.
Veres Ferenc din Sfantu Gheorghe participa zilele acestea la targul organizat de 1 iunie in curtea Muzeului Taranului Roman. "Din 1994 fac sculptura in lemn! Sunt tehnician de prelucrare a lemnului si am predat sculptura la Liceul Industrial din Sfantu Gheorghe in perioada 1984 - 1990.
Cu toate ca in toate tarile civilizate masinile sunt echipate iarna cu anvelope specifice, in Romania inca se cauta "portite" pentru a scapa de o cheltuiala in plus, cu toate ca studiile au aratat ca aceasta cheltuiala se amortizeaza in timp si creste semnificativ gradul de siguranta in trafic si poate chiar salva vieti.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "EDUCATIA RUTIERA - PRIORITATE ABSOLUTA", pe care o puteti citi in continuare. ... "Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ;
google-analytics.com