Cautare

2519 de rezultate pentru "accidente rutiere in italia" (2.68 secunde)
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
Romania ramane fruntasa in UE, in ceea ce priveste numarul accidentelor rutiere mortale. Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea. In anul 2023, peste 20.000 de persoane au fost ucise.
La data de 24 iulie 2010, in jurul orei 12:00, N. ... Maria de 61 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului electric pentru pietoni.
La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.00, A. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe E. ISABELA de 70 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. Seful Politiei Rutiere, comisarul sef Lucian Dinita (foto), comenteaza rezultatele sondajului IRES.
ei se vad pe locul doi in tara cu cele mai nesigure sosele. Romanii se omoara pe capete in trafic, media accidentelor mortale survenite surclasand net media UE, potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009 (ERS).
La data de 16 august 2010, in jurul orei 17:00, B. ... Garnitei, nu s-a asigurat la patrunderea de pe trotuar pe partea carosabila, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Daewoo Espero, proprietate si condus pe str.
La data de 30 august 2010, in jurul orei 09:00, B. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 6 din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 30 august 2010, in jurul orei 10:35, E.
La data de 5 noiembrie 2010, in jurul orei 11.15, P. ... 101, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers prin viraj stanga, situatie in care a intrat in coliziune cu un motoscuter marca Aprilia, condus regulamentar din sens opus de G.
La data de 21 noiembrie 2010, in jurul orei 16.30, N. ... Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 276, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere, situatie in care a intrat in coliziune cu o motocicleta marca Yamaha, condusa din sens opus de O.
La data de 26 noiembrie 2010, in jurul orei 23:35, H. XIAOJUN de 31 de ani, cetatean chinez cu domiciliul in Bucuresti, a condus un autoturism marca Volkswagen Touareg, pe bd. ... Nicolae Titulescu, iar cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr.
Forum economic Romania - Italia, REDAM INCREDEREA INVESTITORILOR ROMANI SI ITALIENI IN ECONOMIA ROMANEASCA CCIRO Italia, in colaborare cu Biroul de Promovare Comerciala - Economica din cadrul Consulatului General al Romaniei la Milano organizeaza Joi, 29 iunie 2017, ora 10:30, forumul economic ROMANIA-ITALIA, REDAM INCREDEREA INVESTITORILOR ROMANI SI ITALIENI IN ECONOMIA ROMANEASCA.
Cu toate ca dupa integrare li s-au impus diverse restrictii, romanii interesati sa munceasca in unele dintre tarile membre ale Uniunii Europene o pot face liber in anumite sectoare de activitate, respectand insa anumite conditii. Un sector deficitar in tarile UE este agricultura.
In ciuda scandalurilor iscate de infractiunile comise de romani in Italia, relatiile comerciale dintre cele doua tari merg bine. Astfel, schimburile comerciale dintre Romania si Italia ar putea depasi 12 miliarde de euro anul acesta, au spus vineri reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.
Recent, la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, a avut loc celebrarea schimbarii brand-ului Unimpresa in Confindustria Romania.
Evenimentul a avut ca scop promovarea acestui sector de excelenta italian si consolidarea relatiilor comerciale dintre Romania si Italia. ... Equilibra este o companie gestionata la nivel familial infiintata cu 30 de ani in urma.
Cea de-a doua semifinala a CE se anunta extrem de disputata, ambele combatante practicand un fotbal ofensiv si spectaculos pana in aceasta faza a competitiei Iubitorii fotbalului asteapta cu nerabdare cea de-a doua semifinala de la CE din Polonia si Ucraina, confruntarea dintre Germania si Italia anuntandu-se pe placul tuturor.
Ea comemoreaza ziua in care, in anul 1946, in urma unui referendum, poporul italian a decis ca forma de guvernare sa fie republica si este considerata ziua in care s-a nascut democratia in Italia.
Amandoi au in jur de 60 de ani. ... Celalalt e mai lent in miscari, cam nebarbierit, cu parul valvoi, tacut, dar in mod evident foarte atent la ce se intampla in jur, cu cateva kilograme in plus.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual. Au fost efectuate 50 de perchezitii, la birourile din sediul Politiei Rutiere, dar si la domiciliile suspectilor.
google-analytics.com