Cautare

2520 de rezultate pentru "accidente rutiere in italia" (8.38 secunde)
Propunerea de directiva europeana formulata la ultima sedinta a Parlamentului European are ca obiectiv ridicarea standardelor in domeniul gestionarii sigurantei rutiere, inclusiv studii de impact, audit si inspectii legate de siguranta. ... O mai buna gestionare a infrastructurii rutiere ar reduce considerabil numarul anual al victimelor accidentelor rutiere.
Dezvoltarea infrastructurii rutiere, prima prioritate Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a explicat vineri ca pentru fluidizarea traficului sunt necesare mari investitii in infrastructura rutiera, precum continuarea inelului principal de circulatie, in nodurile rutiere de la Razoare si Piata Sudului si inchiderea acestuia pe arcul nordic, precum si realizarea nodului rutier Ciurel-Virtutii-Splaiul Independentei, informeaza agerpres.ro.
In doar cateva ore, peste 300 de participanti la trafic au fost depistati de politistii rutieri, in timp ce conduceau pe DN 2, cu viteze peste limita legala.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului. Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta.
NSC are forma unui con de brad, dar are dimensiunile unui bob de orez si contine aproximativ 20.000 de neuroni Atunci cand lumina intra in ochiul dumneavoastra, ea activeaza neuronii din retina ce convertesc fotonii in semnale electrice.
Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului. Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta.
Guvernul de la Roma a simplificat procedura care trebuie indeplinita de cetatenii romani ce vor sa munceasca in Italia si, in plus, a renuntat si la limitarea numarului de straini care pot fi angajati intr-un domeniu, potrivit Radio Romania.
Marfurile romanesti au mare cautare in randurile italienilor. Astfel, doar in primul trimestru al acestui an, exporturile catre Italia au ajuns la 1,3 miliarde de euro, in crestere cu 8,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Gioachino Rossini compozitor de opera din Italia, pe numele sau real Giovacchino Antonio Rossini s-a nascut la 29 februarie 1792, Pesaro, Italia si a decedat la 13 noiembrie 1868 in Paris.
Miercuri, 22 noiembrie, se desfasoara la Hotelul Athenee Palace Hilton evenimentul cu titlul Degusta Italia organizat de ICE-Agentia Italiana pentru Comert Exterior - Biroul din Bucuresti, sub patronajul Ambasadei Italiei. ... si magazine de delicatese, wine-bar vor putea savura gustul inimitabil al mancarii si al vinului Made in Italy.
Pina la urma este de plecat in Italia sau mai bine ne chinuim acasa?
Asa cum va mai informam, la Conferinta Nationala a Asigurarilor Auto, eveniment organizat deĀ  Media XPRIMM, companiile de asigurari si-au exprimat ingrijorarea fata de ritmul de crestere a daunelor pe acest segment, fapt care conduce la inregistrarea de pierderi in sistem.
Pana va fi gata autostrada promisa, singura legatura intre Capitala si judetele din nordul Moldovei este drumul european E 85, sau DN 2, care a capatat un renume trist din cauza numarului mare de accident rutiere.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti. Peste 25 de radare au fost instalate in aceasta dimineata pe marile artere ale Capitalei.
Asigurarea RCA poate ajunge la 1000 de euro Piata RCA din Romania risca sa se blocheze daca sumele platite de asiguratori sub forma de daune materiale si, mai ales, pentru vatamari corporale si decese vor continua sa creasca in ritmul actual, arata, pentru ECONOMICA.NET, unul dintre cei mai experimentati specialisti in domeniu.
Exista pe piata auto diferite tipuri de masini a caror siguranta in cazul unui impact puternic este mai mica sau mai mare in functie de dotarile tehnice pe care le au. Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
google-analytics.com