Cautare

2519 de rezultate pentru "accidente rutiere in italia" (7.82 secunde)
Organizarea si functionarea Autoritatii Rutiere Romane (ARR) a fost aprobata prin HG 1.392 din 18 octombrie, cu modificari dupa cum urmeaza: ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal:
La data de 18 martie 2011, ora 01:50, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. STEFAN de 37 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism pe Splaiul Independentei, sectorul 3, avand o concentratie alcoolica de 0,61 mg/l alcool in aerul expirat.
La data de 12 aprilie 2011, ora 23:10, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D. ... Chitila, avand o concentratie alcoolica de 0,44 mg/l alcool in aerul expirat. Cel in cauza a fost condus la I.N.M.L.
La data de 26 aprilie 2011, ora 02:30, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe O. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Respectarea regimului legal de viteza, in atentia politistilor Directia Rutiera din I.G.P.R.
cresterea frecventei accidentelor auto, cresterea costului mediu al despagubirii in caz de accident, majorarea tarifelor la serviceurile auto.
41 de romani au decedat in Italia anul trecut Maroc, Romania si Albania sunt statele din care provin cei mai multi cetateni victime ale accidentelor de munca, totalizand 40% din totalul denunturilor si 47% din totalul cazurilor mortale.
Doua dintre cele mai grave accidente au avut loc la Suceava, respectiv Arad. Distantele lungi si drumurile proaste au provocat cele mai multe dintre evenimentele rutiere grave, au declarat pentru Gandul, surse din cadrul Politiei Rutiere.
De la inceputul anului, 492 de oameni au murit si 2.454 au fost raniti grav in accidentele rutiere produse pe drumurile din Romania, informeaza Mediafax citand Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).
Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Roma, la intalnirea cu reprezentantii comunitatii romanesti din Italia, ca, probabil, actuala lege electorala din Romania va genera "probleme in acuratetea rezultatului votului", dar este un pas inainte in clarificarea clasei politice.
Se justifica pretul politelor RCA in Dolj, judet vazut ca una dintre cele mai riscante zone din tara? ... La ghiseul unei companii de asigurari din Craiova, un barbat se opreste cu certificatul de inmatriculare al masinii in mana.
Potrivit unui document al Ministerului Transporturilor, semnat de ministrul interimar (demis) Radu Berceanu, in prezent se afla in faza de constructie 4 autostrazi: ... In acest an vor fi dati in folosinta 42 de kilometri din autostrada Transilvania, pe tronsonul Campia Turzii - Gilau.
Lucratori ai Biroului Cercetari Accidente Rutiere soldate cu victime, din cadrul Brigazii Rutiere, l-au identificat pe D.
La data de 16 septembrie 2010, in jurul orei 18.10, B. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, situat pe str. Blejoi, a intrat in coliziune cu un autovehicul marca VW Transporter, care la iesirea din curtea imobilului nu a a acordat prioritate de trecere.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
La data de 14 februarie 2011, in jurul orei 19.15, U. ... ISABELA de 21 de ani, din Bucuresti care s-a angajat in traversarea strazii pe marcajul pietonal marcat si semnalizat corespunzator. In urma accidentului, tanara a fost internata in spital.
La data de 13 martie 2011, in jurul orei 17:10, H. ... Agricultori, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea" situatie in care a intrat in coliziune cu o autoutilitara marca Citroen Jumpy condusă
La data de 27 martie 2011, in jurul orei 10:30, agenti de siguranta publica din cadrul Secyiei 11 Politie, l-au depistat pe Calea Vitan, sectorul 3, pe M.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... Vasile de 22 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel avand o concentratie alcoolica de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Viteza excesiva, opriri neregulamentare si, nu in ultimul rind, lipsa atestatului. Acestea sint doar citeva dintre incalcarile legislatiei rutiere pentru care taximetristii galateni au fost sanctionati de lucratorii Serviciului Judetean al Politiei Rutiere.
google-analytics.com