Cautare

55060 de rezultate pentru "accidente rutiere craiova miercuri 12 mai" (6.03 secunde)
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr.
IN cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 12:45, V.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 07.08.2011, in jurul orelor 15.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 19.08.2011, in jurul orei 02.10, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Drumul Sarii din sectorul 4, pe V. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 20.10.2011, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Stirbei Voda din sectorul 1, pe H. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
BERBEC Excese in cheltuieli, intregul interval, mai ales pentru obiecte de lux. Este posibil miercuri sa aiba impresia ca si la actualul serviciu le este bine si sa refuze propuneri exceptionale. Exprimare greoaie joi, mai ales cu partenerii ori persoanele in varsta.
Gigantul american General Motors nu mai este interesat de achizitionarea uzinelor Daewoo din Craiova. Firma constructoare de masini din Detroit doreste insa in continuare sa achizitioneze motoarele fabricate la Craiova.
Furnizorul de scaune pentru autoturismele Ford B-Max care se vor produce in Banie, Johnson Controls, a inaugurat ieri noua fabrica de la Craiova, in prezenta a numeroase autoritati locale si centrale.
Un barbat care are domiciliul in Craiova si-a cumparat, in urma cu cativa ani, o casa neterminata, situata la intrarea in comuna Carcea. ... "Toti vecinii mei platesc impozit la Carcea, eu de ce sa platesc la Craiova?
Care sunt cele mai scumpe, merita sa schimbam si jantele? ... Iarna denivelarile din carosabil si gropile sunt mascate de noroi, zapada sau apa, iar jantele din aliaj pot avea de suferit, mai ales in cazul in care dimensiunile acestora depasesc pragul de 16 inchi.
"Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ;
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
„Cel mai frumos oras din lume“; asa i s-a parut lui Marin Sorescu Craiova, privita de sus, de la Simnic, de sub ulm. Si era normal sa o vada asa, caci nu mai vazuse pina atunci nici un oras.
Johnson Controls a demarat recrutarile de personal pentru fabrica de la Craiova, care se va deschide chiar in incinta Ford. ... Furnizorii de componente si echipamente pentru autoturismele care vor fi produse la Ford au inceput sa se replieze in jurul fabricii din Craiova.
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi. Totusi, contractul urmeaza a fi semnat, cel mai devreme, peste doua saptamâni.
google-analytics.com