Cautare

7838 de rezultate pentru "accidente rutiere craiova 30 martie" (7.20 secunde)
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
Cea de-a doua editie a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere aduna si in acest an cele mai responsabile persoane, organizatii neguvernamentale, companii si institutii publice din Romania, preocupate de road safety. ... PREMIUL AUTORITATII RUTIERE ROMANE 2. PREMIUL COMPANIEI NATIONALE DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE 3.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte. ... La momentul respectiv, s-a pus problema ca aceste radare sunt o afacere a Politiei Rutiere si asa mai departe.
Astfel, cei care isi vor cumpara anvelope de la supermarket vor fi nevoiti sa isi plateasca si costul cu montajul si echilibrarea rotilor, adica intre 30 si 50 de lei pe fiecare roata. ... Pe de alta parte, acestea pot prezenta defecte ascunse care pot provoca accidente.
21 martie - 20 aprilie DRAGOSTE: Noul an incepe cu complicatii, care vor atinge punctul culminant in martie. ... Pana in martie vei rezista eroic acolo unde te afli, dar in aprilie vei fi tentat( a) sa iei o decizie radicala.
- Sambata, 14 Martie 2020 Mai racoros Temperatura minima: ... 2% - Duminica, 15 Martie 2020 Mai frig Temperatura minima: ... 2% - Luni, 16 Martie 2020 Partial insorit Temperatura minima:
Cercetarea a fost initiata la solicitarea reprezentantilor Directiei Rutiere care, in calitate de principali beneficiari ai acestui studiu, au dorit sa cunoasca, intr-o maniera stiintifica si extinsa, caracteristicile conduitei in trafic a soferilor din Romania, astfel incat, atat activitatile de educatie rutiera, cat si cele de supraveghere si control al traficului derulate de Politia Rutiera sa fie orientate catre categoriile de conducatori auto cele mai predispuse la adoptarea unor comportamente riscante.
In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor. Statistica spune ca in 121 dintre cazuri au fost implicati barbatii, iar in restul de 13 accidente, femeile.
25 februarie - Craiova - Teatrul National "Marin Sorescu" 26 februarie - Ramnicu Valcea - Casa de Cultura a Sindicatelor 28 februarie - Ploiesti - Casa de Cultura a Sindicatelor 1 martie - Targoviste - Casa de Cultura a Sindicatelor 3 martie - Pitesti - Casa de Cultura a Sindicatelor 5 martie - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor 7 martie - Tulcea - Teatrul de Stat 8 martie - Galati - Casa de Cultura a Sindicatelor 10 martie - Piatra Neamt - Casa de Cultura a Sindicatelor 11 martie - Iasi - Teatrul National " Vasile Alecsandri" 13 martie - Suceava - Casa de Cultura a Sindicatelor 14 martie - Bacau - Gradina de Vara "Radu Beligan" 15 martie - Ramnicu Sarat - Casa de Cultura 18 martie - Craiova - Teatrul National "Marin Sorescu" 19 martie - Brasov - Sala Reduta 21 martie -Cluj - Casa de Cultura a Studentilor 22 martie - Oradea - Teatrul de Stat 24 martie - Arad - Filarmonica de Stat 25 martie - Timisoara - Opera Nationala 28 martie - Petrosani - Casa de Cultura a Sindicatelor 1 aprilie - Bucuresti - Sala Palatului 2 aprilie - Calarasi - Casa de Cultura 4 aprilie - Slobozia - Casa de Cultura a Sindicatelor 5 aprilie - Braila - Casa de Cultura 7 aprilie - Buzau - Sala Consiliului Judetean 8 aprilie - Brasov - Sala Reduta 10 aprilie - Sibiu - Casa de Cultura a Sindicatelor 11 aprilie - Deva - Teatrul de Stat 12 aprilie - Alba - Casa de Cultura a Sindicatelor 14 aprilie - Zalau - Casa de Cultura a Sindicatelor 15 aprilie - Satu Mare - Filarmonica 17 aprilie - Baia Mare - Teatrul de Stat 18 aprilie - Dej - Centrul Cultural 19 aprilie - Reghin - Casa de Cultura 21 aprilie - Curtea de Arges - Casa de Cultura 22 aprilie - Campulung - Casa de Cultura 24 aprilie - Giurgiu - Teatrul de Stat 25 aprilie - Alexandria - Casa de Cultura Biletele pentru concertul "Ce-am avut si ce-am pierdut" pot fi achizitionate de la casele de bilete ale salilor de spectacol si prin intermediul distribuitorilor autorizati.Pretul unui bilet variaza in functie de locatie si de categoria de loc.
Daca mie cineva imi spune ca PNL are un candidat care este credibil si cu el se pot castiga alegerile la Craiova, pot sa le spun colegilor mei ca este o masura mai buna.
Pe plan profesional, mai ai cateva luni bune, in care poti face schimbari benefice - la viteza redusa pana in martie, dar cu posibilitati mai mari din martie incolo.
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr.
IN cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Vasilica de 30 de ani, din Bucuresti, s-a angajat in traversarea sos.
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
Ford a demarat productia de serie a modelului B-Max, care va fi produs exclusiv la Craiova. ... Ford a lansat ieri productia de serie a primului model fabricat la Craiova - B-Max. ... Arata un angajament mare din partea Ford, dar si increderea in oamenii de la Craiova".
La data de 08 martie 2011, in jurul orelor 15.00, T. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 08 martie 2011, in jurul orelor 15.50, M.
La data de 17 martie 2011, ora 12:10, S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 17 martie 2011, ora 11:20, Ş.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
google-analytics.com