Cautare

4076 de rezultate pentru "accidente rutiere 30 12 2010 in tulcea" (3.28 secunde)
Crin Antonescu a fost ministru al Tineretului si Sportului in guvernul CDR in perioada 1997-2000. In anul 1999 eram reporter special la publicatia Vip parlamentar si guvernamental. ... Viata mea, in ce are ea esential, nu a fost schimbata de politica;
Una din incercarile de inabusire a avut loc in judetul Tulcea, tinta acesteia fiind comisarul sef Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Politistilor si Personalului Contractual din MAI, sustin politistii constanteni care au luat atitudine.
Comisia Europeana de Transport si Turism crede ca investitiile substantiale si o infrastructura serioasa vor face din porturile de la varsarea Dunarii in mare si din Delta locurile preferate ale turistilor straini.
Dezordinea din asa zisa clasa politica nu poate fi indreptata decat prin masuri constiente si reparatorii din partea liderilor politici si ale partidelor, modificari corespunzatoare in legislatie si Constitutie.
Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, copresedinte al Uniunii Social Liberale, a fost ales marti presedinte al Senatului, in cadrul unei sesiuni extraordinare a camerei superioare a Parlamentului. ... George Crin Laurentiu Antonescu s-a nascut la 21 septembrie 1959, la Tulcea.
Raportul realizarilor din mandatul de senator 2008 - 2012 La sfarsitul mandatului de senator, consider ca este necesar sa va prezint un raport cu realizarile mele si obiectivele pe care mi le propun in urmatorul mandat.
Liviu Dragnea, secretarul general al PSD arata ca social-democratii detin 192 de mandate, PNL - 141 de mandate, PC - 19 mandate, iar UNPR - 12 mandate.
Romaniei i s-a recomandat de catre oficiali europeni crearea unei burse a pestelui la Tulcea si reducerea numarului de organizatii de producatori din domeniul pescuitului si acvaculturii, de la 73 la 5, se arata intr-un comunicat emis de Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA).
Calarasi In orasul Calarasi, la fel ca si in alte orase dunarene, exista o misterioasa retea de tuneluri care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea.
DJ-ul din Tulcea batut de luptatorul K1 a murit Vlad Radu, DJ-ul din Tulcea care a fost batut de un luptator K1 a murit, marti, la Spitalul Floreasca din Capitala.
Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul. In primele trei luni ale anului s-au cumparat cu 8 milioane mai putine exemplare decat anul trecut.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Senatorul Nicolae MOHANU a sustinut o declaratie politica pe care o puteti citi in continuare.
Se justifica pretul politelor RCA in Dolj, judet vazut ca una dintre cele mai riscante zone din tara? ... La ghiseul unei companii de asigurari din Craiova, un barbat se opreste cu certificatul de inmatriculare al masinii in mana.
La data de 14 februarie 2011, in jurul orei 19.15, U. ... ISABELA de 21 de ani, din Bucuresti care s-a angajat in traversarea strazii pe marcajul pietonal marcat si semnalizat corespunzator. In urma accidentului, tanara a fost internata in spital.
La data de 13 martie 2011, in jurul orei 17:10, H. ... Agricultori, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea" situatie in care a intrat in coliziune cu o autoutilitara marca Citroen Jumpy condusă
La data de 27 martie 2011, in jurul orei 10:30, agenti de siguranta publica din cadrul Secyiei 11 Politie, l-au depistat pe Calea Vitan, sectorul 3, pe M.
google-analytics.com