Cautare

3965 de rezultate pentru "accidente rutiere 29 05 2010 sos chitilei" (3.79 secunde)
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 5 din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T.
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
Cea de-a doua editie a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere aduna si in acest an cele mai responsabile persoane, organizatii neguvernamentale, companii si institutii publice din Romania, preocupate de road safety. ... PREMIUL AUTORITATII RUTIERE ROMANE 2. PREMIUL COMPANIEI NATIONALE DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE 3.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte. ... La momentul respectiv, s-a pus problema ca aceste radare sunt o afacere a Politiei Rutiere si asa mai departe.
- Meniu porc Bun.cha si Pepsi 0,5 l (fleica de porc marinata in stil vietnamez cu usturoi, lemongrass si taitei albi) - la 17 RON - Meniu pui Kung Pao, orez si Pepsi 0,5 l (piept de pui, ciuperci urechi de lemn, morcov, ceapa alba, bambus, varza) - la 22 RON - Meniu vita Nam Bo si Pepsi 0,5 l (carne de vita in stil sud-vietnamez, taitei albi, sos de peste, arahide, ceapa uscata) - la 20 RON - Meniu pui thailandez, orez si Pepsi 0,5 l - 22 RON - Meniu Chili Chicke, orez si Pepsi 0,5 l - 22 RON Paste:
Telejan catre sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Ilfov, circula cu o bicicleta pe sos.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Respectivele trasee fac parte dintre cele 29 receptionate de Administratia Strazilor pe data 15.09.2011.
- Piata Victoriei, Sos Iancu de Hunedoara, Sos Ștefan cel Mare, Sos Mihai Bravu, Pasajul Muncii, Sos Mihai Bravu; ... - Sos Colentina, Calea Mosilor, bd Carol I, Regina Elisabeta, bd Kogalniceanu, Splaiul Independentei.
Orzari dinspre sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... SAMIR de 21 ani, din judetul Ilfov, a condus un autoturism marca Mercedes pe sos.
Safadi de 45 de ani, cetatean sirian cu domiciliul in Bucuresti, a condus un autoturism marca VW Caddy pe sos. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Bogdan de 29 de ani, din Bucuresti.
La data de 16 septembrie 2010, in jurul orei 18.10, B. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, C.
La data de 26 aprilie 2011, ora 02:30, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe O. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Aduceti-va aminte cate astfel de evenimente rutiere au fost... ... Accidente multe nu au fost in ultima perioada, dar ele impresionaeza prin gravitate.
La data de 20.10.2011, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Stirbei Voda din sectorul 1, pe H. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In 2010, in Romania, au avut loc 9.213 accidente grave. 2363 de oameni si-au pierdut viata si alti 8477 au fost grav raniti, in aceste evenimente rutiere nedorite. Principalele cauze ale accidentelor rutiere grave au fost:
700 de localitati rurale inundate in vara anului 2010 vor beneficia de finantare. Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, lista localitatilor rurale care vor beneficia de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru refacerea infrastructurii rutiere comunale afectate in urma inundatiilor din iunie-august 2010.
google-analytics.com