Cautare

3965 de rezultate pentru "accidente rutiere 29 05 2010 sos chitilei" (2.64 secunde)
La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 10:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
- Pentru ca un preparat sa fie savuros, e musai sa aiba un pic de sos. Iar cand spun sos ma refer la toate ingredientele sub forma lichida sau cremoasa care completeaza gustul unei salate, al unei fripturi, dar si al unui desert.
Turda - Podul Grant - Sos. ... Dorobantilor - Sos. ... PENTRU CONDUCATORII AUTO CARE CIRCULA DINSPRE ZONA DE EST A CAPITALEI • Sos. Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. ... • Sos. Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. ... Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei - Sos.
Gheorghe Marinescu - Sos. ... - intre orele 05:00 - 15:00, va fi restrictionata circulatia pe axul central al Sos.
Ionut de 29 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Seat Leon pe sos. ... Basarabiei catre sos. ... Matei Voievod, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Audi A4 condus pe sos. Mihai Bravu, dinspre sos.
La data de 30 mai 2011, in jurul orei 20:50, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 04.10.2011, in jurul orei 23.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Floreasca din sectorul 1, pe C. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
Din 2009 pana in 2012, accidentele rutiere mortale au scazut in Romania, dar prea lent comparativ cu celelalte tari europene. In ultimul deceniu, in Romania scaderea accidentelor rutiere mortale a fost de 24%, de doua ori mai putin decat scaderea inregistrata in medie in UE.
Mihaela de 39 de ani, din Bucuresti, a condus autoturismul un marca Daewoo Tico pe sos. ... Din impact, autoturismul Daewoo a fost proiectat pe sensul opus de circulatie intr-un troleibuz, care circula pe sos.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
Pache Protopopescu - sos. Iancului - sos. ... De asemenea, unul din accesele in statia Morarilor este situat pe o latura a curtii Policlinicii nr.2 (sos. ... 292), iar la statia Sfantul Pantelimon, unul dintre accese este situat pe o latura a curtii Spitalului Sf.Pantelimon (sos.
Pe portiunea cuprinsa intre strada Glinka si intersectia cu Sos. ... Lacul Tei, circulatia se va desfasura in sens unic pe directia spre Nord, pana la intersectia cu Sos. ... Astfel, pe segmentul cuprins intre Sos. ... Pache Protopopescu si Sos.
Octavian Goga- Calea Dudesti -Sos. Mihai Bravu - Pasaj Muncii - Sos. ... Baba Novac - Sos. Mihai Bravu -Pasaj Muncii - Sos. Mihai Bravu - Sos. ... Chisinau - Sos. ... Iancului - Sos. Mihai Bravu -Pasaj Bucur Obor - Sos.
Masura a fost luata de Comisia de Supraveghere in Asigurari ca urmare a numarului mare de accidente in care au fost implicate scuterele. ... Au fost constatate numeroase accidente de circulatie, nu neaparat cu victime, cat mai ales cu daune materiale, accidente provocate de neindemanarea detinatorilor de motoscutere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 16 august 2010, in jurul orei 17:00, B. Daniel de 34 de ani, a condus un motociclu marca First Bike, pe trotuarul sos. Oltenitei dinspre sos. ... Girnitei dinspre sos. Berceni catre sos.
Care e cea mai periculoasa luna si regiune a tarii Soselele din Romania devin tot mai nesigure, de la an la an, avand in vedere ca accidentele rutiere soldate cu victime se inmultesc.In cursul anului trecut au avut loc 28.944 de accidente rutiere cu victime, arata datele prezentate de Institutul National de Statistica.38.700 persoane au fost accidentate, din care 4,9% (1.893) au murit, iar celelalte au fost ranite.Fata de anul 2014, numarul accidentelor rutiere soldate cu victime a crescut cu 14,2%, cel al persoanelor ranite cu 13,8%, iar cel al persoanelor accidentate mortal a fost mai mare cu 4,1%.
google-analytics.com