Cautare

3965 de rezultate pentru "accidente rutiere 29 05 2010 sos chitilei" (8.67 secunde)
La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, H. ... Mihai Eminescu catre sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 2 decembrie 2010, in jurul orei 19:35, S.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
La data de 11.09.2011, in jurul orei 03.10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Firmele de asigurari duc adevarate lupte pentru recuperarea banilor de la carutasii care provoaca accidente rutiere pe soselele doljene. ... Anual, sumele platite ca despagubiri pentru accidente de acest gen pot ajunge la un miliard de lei.
- Sos. ... - Sos. ... - Sos. ... - Splaiul Unirii - Sos. ... ACCIDENTE RUTIERE In ultimele 24 de ore, in Capitala s-au produs 7 accidente rutiere, soldate cu 8 persoane ranite usor. ... Radu Beller RECOMANDARI TRAFIC Pentru a circula in siguranta si pentru a evita producerea unor accidente, le recomandam soferilor:
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Alexandru de 30 de ani, din Bucuresti, a circulat cu o bicicleta pe sos.
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Sos. ... Victoriei, pana la eliberarea Sos. ... Dorobantilor - Sos. ... Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de EST a Capitalei Sos.
Sura Mare, Sos. ... Octavian Goga, Calea Vitan, Sos. Mihai Bravu, Sos. ... Iancu de Hunedoara, Sos. Nicolae Titulescu, Pasaj Basarab, Sos. ... Timisoara, Sos. ... Constantin Istrate, Sos. Viilor, Sos. ... Turda, Pasajul Grant, Sos. ... Izvor, Calea 13 Septembrie, Sos.
Personal, imi plac din meniul celor de la pizzeria Bya pizza cu ton (care contine si sos de rosii, masline, ceapa si mozzarella) si pizza Bya (cu sos de rosii, ulei de masline, salam crud uscat, sunca, ciuperci ardei rosu si mozarella).
Cel mai mare mall din Capitala, The Colosseum, va fi situat pe soseaua Chitilei, iar lucrarile au inceput deja.
La data de 22 mai 2011, ora 14:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe N. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 18:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 07:45, D. ... Dobroiesti catre sos. ... IN cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 12:45, V.
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Sos. ... Victoriei, pana la eliberarea Sos. ... Dorobantilor - Sos. ... Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de EST a Capitalei Sos.
Traversarea neregulamentara reprezinta principala cauza de producere a accidentelor rutiere grave in Bucuresti. Din cele 939 de accidente rutiere grave petrecute anul trecut in Capitala, 337 au avut drept cauza savarsirea acestui gen de abatere de la normele rutiere.
La data de 06 decembrie 2010, in jurul orei 17:20, M. ... Spicului catre sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 6 decembrie 2010, in jurul orei 14:30, A.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetări Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 17.00, D.
google-analytics.com