Cautare

19724 de rezultate pentru "accidente rutiere 22 01 2010 in satu mare" (3.99 secunde)
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi.
Ieri, la zece zile de la prima lor intilnire, noul prefect Radu Bud a avut o discutie de aproape trei ore, la sediul Prefecturii, cu fostul prefect Valer Marian, ocazie cu care acesta i-a prezentat un inventar al principalelor probleme semnalate si ramase in curs de solutionare la nivel judetean, si in care trebuie sa se implice si Consiliul Judetean, Primaria municipiului Satu Mare si alte institutii publice, se arata intr-un comunicat trimis ieri redactiei de purtatorul de cuvint al prefectului, Sorin Martin -Veres.
Intreaga conducere a PD Satu Mare a fost schimbata simbata printr-o decizie a Colegiului Director al partidului. In locul Biroului Permanent Judetean a fost numit un comitet interimar, condus de vicepresedintele PD la nivel national, Ioan Olteanu, care preia practic atributiile presedintelui organizatiei judetene.
Aflat la prima vizita a sa in judetul Satu Mare, consulul Republicii Federale Germania la Timisoara, Rolf Maruhn, s-a intilnit ieri cu prefectul Valer Marian.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
Romania este statul UE cu cele mai multe decese cauzate de accidentele in trafic, mentioneaza ultimul studiu al Comisiei Europene despre sanatate publica. De patru ori mai multi romani decat britanici mor anual in trafic.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
Decizia este salutata atat de politisti, cat si de inspectorii RAR deoarece numarul accidentelor in care au fost implicate motoscuterele este in crestere. Numai in judetul nostru, in luna iulie, peste 600 de detinatori de motoscutere au fost sanctionati.
Care e cea mai periculoasa luna si regiune a tarii Soselele din Romania devin tot mai nesigure, de la an la an, avand in vedere ca accidentele rutiere soldate cu victime se inmultesc.In cursul anului trecut au avut loc 28.944 de accidente rutiere cu victime, arata datele prezentate de Institutul National de Statistica.38.700 persoane au fost accidentate, din care 4,9% (1.893) au murit, iar celelalte au fost ranite.Fata de anul 2014, numarul accidentelor rutiere soldate cu victime a crescut cu 14,2%, cel al persoanelor ranite cu 13,8%, iar cel al persoanelor accidentate mortal a fost mai mare cu 4,1%.
Este ultima incercare si este totodata cea mai importanta pentru ca pe 9 decembrie alegatorii romani, alegatorii din Satu Mare si din celelalte judete vor decide viitorul Romaniei pentru urmatorii patru ani.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 08:10, T. ... Orsova, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea" si a intrat in coliziune cu un autoturism marca VW condus de C. ... In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a lui T.
Cu 18 puncte prevazute pe ordinea de zi si desfasurata in doua reprize, sedinta de ieri a Consiliului Judetean Satu Mare a fost intrerupta de videoconferinta organizata de fostul prim ministru al Romaniei si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
Timp de trei zile, respectiv de simbata pina luni, la invitatia deputatului PNL Ovidiu Silaghi, un consilier al ministrului Agriculturii din Italia, Luigi Dimiccoli, a vizitat judetul Satu Mare.
Accidentele rutiere din Romania costa, anual, aproximativ 4,1 miliarde de dolari, suma calculata luand in considerare preturile anterioare declansarii crizei, potrivit unui raport al unei institutii financiare mondiale.
Aproximativ 186.300 de copii sub 18 ani mor, in fiecare an, in accidente rutiere (Autoare: Magda Marincovici) Decesele ca urmare a accidentelor de circulatie sunt de trei ori mai multe in tarile in curs de dezvoltare comparativ cu cele dezvoltate.
La data de 30 mai 2011, in jurul orei 20:50, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe str. ... Cristian de 26 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Dacia avand o concentratie alcoolica de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat.
La data de 04.10.2011, in jurul orei 23.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Floreasca din sectorul 1, pe C. ... de 1,31 mg/l alcool in aerul expirat.
La data de 13.11.2011, in jurul orei 23.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str.
google-analytics.com