Cautare

4213 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 valea oltului" (4.06 secunde)
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Traseul din Muntenegru este dificil, ceva de genul "Valea Oltului", dar mai ingust, iar circulatia in Muntenegru este destul de haotica.
Barbatul a fost oprit de politistii valceni, pentru un control de rutina pe Valea Oltului. Oamenii legii i-au pus etilotestul si au obtinut o valoare de 1,66 mg/l alcool pur in aerul expirat si 3,83 g/l alcool pur in sange.
- Medicul care da avizul poate fi tras la raspundere - Legea se aliniaza la UE - Riscul de accidente creste exponential Conform unui ordin de ministru, incepand cu anul viitor, soferii care au probleme cu inima sau diabet nu vor mai putea conduce.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Valea Ialomitei, a surprins si accidentat grav pe M.
Valea Cascadelor catre CET Vest. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Valea Lunga. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 16 septembrie 2010, in jurul orei 18.10, B. Nicolae de 24 de ani din judetul Giugiu, a condus un autoturism marca Opel, pe B-dul Iuliu Maniu dinspre Valea Cascadelor catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Necesitatea reglementarii acordarii, si dupa anul 2014, a alocatiei de carbune pentru uz casnic si a tarifului redus la energia electrica pentru pensionarii mineri din Valea Jiului", pe care o puteti citi in continuare.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr.
La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 21.30, U. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 13.20, U.
La data de 16 noiembrie 2010, in jurul orei 08:30, N. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 16 noiembrie 2010, in jurul orei 10:20, R.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Aduceti-va aminte cate astfel de evenimente rutiere au fost... ... Accidente multe nu au fost in ultima perioada, dar ele impresionaeza prin gravitate.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 07.08.2011, in jurul orelor 15.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 19.08.2011, in jurul orei 02.10, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Drumul Sarii din sectorul 4, pe V. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 20.10.2011, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Stirbei Voda din sectorul 1, pe H. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Doi angajati ai Serviciului coordonare asociatii de proprietari din cadrul Primariei Craiova sunt anchetati pentru musamalizarea unei gauri de 1,08 miliarde de lei vechi la Asociatia 2 din cartierul Valea Rosie.Functionarii publici Jenela Marica si Constantin Paun, din Primaria Craiova, Serviciul coordonare asociatii de proprietari, sunt anchetati de agentii de la Sectia 3 Politie Craiova în baza unei plângeri penale, potrivit careia cei doi ar fi închis ochii la o lipsa în gestiune de 108.825 de lei înregistrata în 2006 la Asociatia de proprietari nr.
Doi angajati ai Serviciului coordonare asociatii de proprietari din cadrul Primariei Craiova sunt anchetati pentru musamalizarea unei gauri de 1,08 miliarde de lei vechi la Asociatia 2 din cartierul Valea Rosie.Functionarii publici Jenela Marica si Constantin Paun, din Primaria Craiova, Serviciul coordonare asociatii de proprietari, sunt anchetati de agentii de la Sectia 3 Politie Craiova în baza unei plângeri penale, potrivit careia cei doi ar fi închis ochii la o lipsa în gestiune de 108.825 de lei înregistrata în 2006 la Asociatia de proprietari nr.
google-analytics.com