Cautare

19718 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 satu mare" (3.18 secunde)
Firmele de asigurari duc adevarate lupte pentru recuperarea banilor de la carutasii care provoaca accidente rutiere pe soselele doljene. ... Anual, sumele platite ca despagubiri pentru accidente de acest gen pot ajunge la un miliard de lei.
in cadrul unei conferinte de presa desfasurata ieri, liderul Sindicatului din invatamintul Preuniversitar Satu Mare, Ioan Dragan, a raspuns acuzatiilor care i-au fost aduse in cadrul primei conferinte de presa a nou infiintatului Sindicat Liber din invatamint Satu Mare (afiliat la FLI), acuzatii lansate de liderul local al acestuia, Virgil Roman.
Comisarul Ioan Dohotaru, seful Politiei Judiciare a PNA la Satu Mare, a afirmat in ultimele doua zile, in mai multe localuri publice si intr-o stare euforica, ca i s-au dat asigurari din partea conducerii centrale a PNA ca nu i se va intimpla nimic si ca are mina libera sa se ocupe de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a fost prezent sambata, 9 octombrie 2010, la Conferinta de constituire a Organizatiei judetene Satu Mare a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), in calitatea sa de presedinte executiv al acestui partid.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Liderul PSD Satu Mare a tinut sa le multumeasca inca odata satmarenilor pentru increderea acordata in 28 noiembrie cind organizatia judeteana a partidului a obtinut cel mai bun scor din istoria sa si cel mai bun scor din Ardeal fata de Alianta PNL-PD.
Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Metro Media Transilvania pe raza judetului Satu Mare, Uniunea PSD+ PUR conduce in topul preferintelor electoratului surclasind cu 3,7 procente UDMR si cu 11,5 % Alianta PNL-PD.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 18:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Traversarea neregulamentara reprezinta principala cauza de producere a accidentelor rutiere grave in Bucuresti. Din cele 939 de accidente rutiere grave petrecute anul trecut in Capitala, 337 au avut drept cauza savarsirea acestui gen de abatere de la normele rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetări Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 17.00, D.
La data de 22 mai 2011, ora 14:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe N. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 10:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Aproximativ 460 de membri PSD din tot judetul sint asteptati astazi in sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Satu Mare, in cadrul Conferintei Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat, pentru a-si alege presedintele.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat cercetarile privind activitatea Society Club si l-au inaintat Parchetului de pe linga Tribunalul Satu Mare, in acest dosar fiind cercetate 11 persoane.
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str. ... Ministerul Finantelor a blocat conturile firmei Guris Parcul Industrial Satu Mare ar fi trebuit sa fie finalizat in luna decembrie a anului trecut.
google-analytics.com