Cautare

6133 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 cluj bihor" (3.30 secunde)
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetări Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, a vorbit in aceasta seara, la B1TV, la Breaking News, despre pericolele conducerii sub influenta bauturilor alcoolice.
Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a facut ieri o vizita in judetul Bihor.
Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a facut ieri o vizita in judetul Bihor.
Sala mare a Consiliului Judetean Bihor a gazduit, ieri, lansarea programului intitulat "Strategia Nationala de Export pe 2006".
Liderul PNL Bihor, Cornel Popa, a confirmat ieri ca prefectul judetului, Ilie Bolojan, a fost propus pentru postul de secretar general al Guvernului, in locul lui Radu Stroe, si a precizat ca, din informatiile pe care le are, Bolojan a acceptat acest post.
Reprezentantii PD si PLD Bihor au aflat ca s-au "casatorit", direct de la televizor sau de la radio, odata cu declaratia oficiala facuta, luni seara, la ora 19:45, de presedintii celor doua partide, Emil Boc si Theodor Stolojan.
Impartirea judetului Bihor pe colegii electorale nu a fost usor de realizat in conditiile in care pentru deputati trebuie constituite noua colegii, iar pentru senatori, patru.
Filiala PRM Bihor pare a fi cea mai linistita organizatie politica parlamentara din judet, desi alegerile parlamentare se apropie.
Conform liderului PSD Claudiu Pop, organizatia judeteana spera sa obtina peste 20% dintre voturile bihorenilor si sa trimita in parlament candidati care sa reprezinte cu cinste judetul Bihor.
Presedintele UDMR Bihor, Kiss Alexandru, a spulberat visele pedelistilor de a forma o coalitie cu UDMR la nivel local, indiferent de ce decizie s-ar lua la nivel central. ... Atat a durat ieri sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Bihor.
Luni, la Prefectura Bihor a avut loc intalnirea dintre primarii localitatilor bihorene si conducerile Directiei Generale pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bihor, OJCA Bihor, APIA Bihor in legatura cu imbunatatirea ritmului de depunere a cererilor de sprijin in cadrul schemei de plati directe.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, azi, la 9:30, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Camera de Comert si Industrie Bihor, in colaborare cu Consiliul Concurentei si Inspectoratul de Concurenta Bihor a organizat, ieri, la sediul Camerei, un seminar pe probleme de concurenta.
Trezoreria Judeteana (TJ) Bihor a incasat, in 2007, la bugetul de stat venituri de peste 1.006.000.000 de lei, cu 780.000.000 de lei mai putin decat in 2006, ceea ce reprezinta incasari de numai 56% fata de anul precedent.
Conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor declara ca planul la incasarile bugetare impus de Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala, pentru anul fiscal 2007, a fost realizat in proportie de 99,3%.
Directia Judeteana de Statistica Bihor a facut public, la finele lunii trecute, efectivul de salariati, castigul salarial, numarul somerilor inregistrati si rata somajului la nivelul judetului Bihor, situatie intocmita in luna ianuarie.
google-analytics.com