Cautare

13073 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 bucuresti" (3.60 secunde)
• Autostrada Bucuresti-Ploiesti (sectoarele Bucuresti-Moara Vlasiei si Moara Vlasiei-Ploiesti); ... • Autostrada Bucuresti-Constanta (sectoarele Cernavoda-Medgidia si Medgidia-Constanta); ... Accesul pe cei 42 de kilometri poate fi facut dupa constructia a doua noduri rutiere.
La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 21.30, U. ANDREI de 22 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe Calea Vacaresti dinspre P-ta Sudului catre sos.
La data de 16 noiembrie 2010, in jurul orei 08:30, N. NICOLAE de 65 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz, pe str. ... Ilinca de 84 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La data de 23 noiembrie 2010, in jurul orei 11:20, O.
Aglaia de 65 de ani din Bucuresti. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Marius de 40 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Tico, pe Drumul Taberei dinspre Str.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str.
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Aduceti-va aminte cate astfel de evenimente rutiere au fost... ... Accidente multe nu au fost in ultima perioada, dar ele impresionaeza prin gravitate.
La data de 20.10.2011, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Stirbei Voda din sectorul 1, pe H. Solomon de 54 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes, acesta refuzand testarea cu apartul alcooltest.
ALIN de 25 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Suzuki, pe str. ... GHEORGHE de 52 de ani din Bucuresti, care circula in aceeasi directie si oprise la nivelul marcajului pietonal.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr.
La data de 07.08.2011, in jurul orelor 15.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Gheorghe de 57 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda pe Bd. ... Andreea de 26 de ani, din Bucuresti, care circula in aceeasi directie de mers. ... Claudia de 25 de ani, din Bucuresti, au fost ranite usor si au fost indrumate, de la spital, la domiciliu.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
La data de 19.08.2011, in jurul orei 02.10, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Drumul Sarii din sectorul 4, pe V. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In 2010, in Romania, au avut loc 9.213 accidente grave. 2363 de oameni si-au pierdut viata si alti 8477 au fost grav raniti, in aceste evenimente rutiere nedorite. Principalele cauze ale accidentelor rutiere grave au fost:
Cristian de 23 ani, din Bucuresti, a condus un moped marca Kimco pe bd. ... Elena de 41 ani, din Bucuresti. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
RODICA de 63 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Astra, pe str. ... Tascu de 36 de ani din Bucuresti, care circula pe str.
Ionut de 29 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Seat Leon pe sos. ... Alexandra de 23 de ani, din Bucuresti, care a patruns in intersectie la culoarea galbena a semaforului electric. ... Ilie de 75 de ani, din Bucuresti, care traversa strada pe marcajul pietonal.
google-analytics.com