Cautare

4394 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 bihor dn76" (4.07 secunde)
La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 07:45, D. ... IN cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 12:45, V.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, H. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 2 decembrie 2010, in jurul orei 19:35, S.
Delegatia Permanenta a PNL Bihor a decis, ieri, intr-o sedinta extraordinara, sa renunte la alianta cu filiala locala a PD, confirmand in unanimitate o decizie anterioara a Biroului Permanent Judetean al organizatiei.
Noua generatie de politicieni din Bihor a iesit la antrenament direct pe terenul seniorilor. Membrii Consiliului Judetean al Tinerilor Bihor (CJT) joaca cu tupeu modelul seniorilor. ... Ieri, la prima sedinta a Consiliului Judetean al Tinerilor Bihor, cei 35 de tineri politicieni si-au jucat impecabil rolurile de alesi ai judetului.
Dupa ce conducerea centrala a partidului a trecut la retragerea sprijinului politic pentru mai multi dintre membrii marcanti ai partidului lor, a venit si randul filialei Bihor de a face acest lucru cu doi dintre sefii de institutii.
Conducerea Consiliului Judetean Bihor a intrat in vizorul presedintelui PSD Bihor, Mihai Bar, care a inceput sa arunce sageti spre cei trei sefi de la CJ.
Pentru mitingul pro-Basescu organizat pe 9 mai de "Traian Boc" de la Cluj, la sediul PD Bihor, s-au inscris, pana ieri, 40 de simpatizanti.
Astfel, de filiala Bihor si Cluj se va ocupa Cristian Diaconescu, de Brasov si Alba - Titus Corlatean, de Mures - Miron Mitrea, de Arad - Ecaterina Andronescu, de Neamt - Gheorghe Nichita si de Giurgiu - Liviu Dragnea.
Judetul Bihor are arondate 13 colegii electorale, dintre care noua colegii sunt pentru Camera Deputatilor si patru pentru Senatul Romaniei. In Bihor s-au facut deja primele intruniri pentru organizarea alegerilor, Biroul Electoral de Judetean de Circumscriptie nr.
PNL si UDMR Bihor au decis ieri, de comun acord, sa fortifice coalitia locala din cadrul Consiliului Judetean Bihor si al Consiliului Local Oradea, pastrand astfel majoritatea in cele doua consilii.
Camera de Comert si Industrie Bihor in calitate de beneficiar, avand ca parteneri Agentia de Dezvoltare a judetului Hajdú Bihar si Camera de Comert si Industrie Hajdú Bihar (Ungaria), a realizat si a lansat proiectul "Unitate si diversitate in turismul Euroregiunii Bihor-Hajdú Bihar".
Dupa 18 ani de la crearea mediului de afaceri in tara noastra si in judetul nostru, organizatiile patronale care fiinteaza in Bihor si-au dat mana pentru o unificare a interesului intreprinzatorilor in raport cu mediul politic si administrativ.
Camera de Comert si Industrie Bihor si firma Gieffe Corporate, membra a Grupului ETEA Sicurezza, lider de piata european in domeniu, invita pe 21 februarie, incepand cu ora 10:30, oamenii de afaceri la seminarul cu tema:
Soferii bucuresteni vor putea afla, in timp real, ce artere rutiere sunt blocate, unde sunt accidentele rutiere, dar si viteza medie de deplasare dintr-un punct in altul pentru a alege varianta optima de deplasare in cel mai scurt timp.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 5 din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
google-analytics.com