Cautare

6413 de rezultate pentru "accidente rutiere 20 12 2002 constanta navodari" (4.46 secunde)
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 20:00, S.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 18.11.2011, in jurul orei 23.20, C. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Adrian de 21 ani, pasager in autoturismul Skoda si P .Marius de 20 ani, pasager in autoturismul Ford.
La data de 20 noiembrie 2011, in jurul orei 20:15, S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 20 noiembrie 2011, in jurul orei 21:00, P.
Asa cum anticipam in cadrul articolului publicat in editia de ieri a cotidianului "Replica", dedicat rambursarilor ilegale de TVA de la Administratia Finantelor Publice Constanta, care au avut loc la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator, ancheta penala, precum si procedura de prindere si aducere in fata justitiei a principalului autor al tunului de aproape 6 milioane de euro dat asupra banilor publici - Emil Oprea - nu a inregistrat nici un progres de mai mult de trei ani.
Problema o constituie proasta amplasare a intrarii supermarketului, din cauza clientilor fiind provocate adevarate ambuteiaje rutiere. Pentru fluidizarea traficului in zona, s-a optat momentan pentru lungirea benzii de selectie catre stanga, urmand ca o solutie definitiva sa fie adoptata dupa efectuarea studiului de trafic de catre Primaria Constanta.
195/2002 privind circulatia pe drumurile publice". ... 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, cat si Regulamentului de aplicare a ordonantei, aprobat prin HG nr.
Un astfel de caz s-a ivit in comuna Culciu, satul Carauseu, unde in 2002 s-au atribuit un numar de cinci grajduri. ... Caraseu au fost atribuite in 2002 de catre Consiliul Local al Primariei Culciu la trei persoane.
Inspectorii din cadrul Directiei Regionale de Metrologie Legala (DRML) Constanta au desfasurat, la sfarsitul anului trecut, un control privind "Legalitatea masurarilor si a mijloacelor de masurare utilizate in domeniul energeiei termice si a apei calde menajere". ... Electrocentrale Constanta, Uzina Termoelectrica Midia Navodari, C.
Acum se inregistreaza istoricul masinii, respectiv istoricul de accidente al autovehiculului, iar cand isi schimba titutlarul, istoricul negativ de accidente al acelei masini se resetaza.
Organizatia TISPOL a fost infiintata de catre fortele de politie rutiera din Europa in efortul de perfectionare a modului de aplicare a legislatiilor rutiere si in incercarea de reducere a ratei de victimizare.
La data de 18 martie 2011, ora 01:50, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 12 aprilie 2011, ora 23:10, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 26 aprilie 2011, ora 02:30, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe O. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
coordoneaza, in perioada 19-31 august a.c., la nivel national, o actiune pe linia respectarii regimului legal de viteza, potrivit calendarelor de activitati ale politiei rutiere si Organizatiei Politiilor Europene - T.I.S.P.O.L, pentru anul 2013. ... Politia Romana atrage atentia asupra necesitatii respectarii normelor rutiere.
Anul trecut, au fost cu 20% mai multe despagubiri La randul sau, Florin Dumitrescu, director general adjunct in cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), a aratat ieri ca, potrivit datelor centralizate de comisie, in 2004 au fost mai multe accidente decat in 2003, iar societatile de asigurare au platit cu 20% mai multe despagubiri.
Ca la fiecare inceput de an scolar de 10 ani incoace, presedintele PSD Navodari, Nicolae Matei daruieste angajatilor sai rechizite pentru copii.
Cei doi reprezentanti pe care PNL ii mai are in Consiliul Local Navodari asteapta cu infrigurare o noua sedinta.
In cel mai scurt timp, viceprimarul Adrian Vlad isi va intra in drepturi, iar Stefan Galbau isi va strange jucariile si va pleca acasa din Primaria Navodari, sunt de parere social-democratii.
Dupa un scandal monstru legat de alegerea unui nou viceprimar in orasul Navodari, incepand de ieri, acesta si-a intrat "in paine".
google-analytics.com