Cautare

6410 de rezultate pentru "accidente rutiere 20 12 2002 constanta navodari" (2.93 secunde)
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au inregistrat, in 2008, 132 de accidente de munca. ... Pe de alta parte, sectoarele economice in care au fost inregistrate cele mai multe accidente de munca sunt constructiile si reparatiile navale, manipularile, depozitarile, constructiile si comertul.
Plecarea viceprimarului din Navodari de la PNL la PLD nu este resimtita ca o lovitura serioasa pentru imaginea partidului condus la Constanta de deputatul George Dragomir. ... "Nu-i nimic, facem o organizatie mai puternica", a spus Dragomir facand referire la Organizatia PNL Navodari.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
"Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ;
Organizarea unui Consiliu de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta nu a picat tocmai bine pentru anumite stomace democrate.
Partidul Forta Democrata isi contureaza, in aceasta perioada, listele de candidati in judetul Constanta.
Turul doi la Navodari se disputa intre actualul primar Tudorel Calapod (PDL) si candidatul PSD Nicolae Matei. ... Ce se intampla mai departe depinde de votantii din Navodari, dar, intr-o oarecare masura, si de negocierile dintre partide.
In timp ce Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti scoate manechinele sa vanda mici de 1 mai la Navodari primarul Nicolae Matei lasa mititeii pe mana angajatilor din primarie.
din Navodari. ... Pana la aceasta ora au fost cumparate 42 de caiete de sarcina prin care s-au inscris 5 persoane din Bucuresti, 5 din Constanta, 3-4 persoane din comunele limitrofe cum este comuna Saraiu, Sacele, 10-12 persoane din Navodari.
Daca pana acum la licitatiile organizate de TSP Ecoterm Navodari oameni de afaceri ca Jean Paul Tucan sau vedete precum Mihai Traistariu se calcau in picioare pentru achizitionarea terenurilor mult visate de la malul marii acum interesul acestora a scazut brusc.
Portul Constanta va incerca sa profite de situatia geo-politica din fosta Iugoslavie, in sensul ca va ataca piata de profil din Serbia, avand in vedere ca prin desprinderea Muntenegrului de Serbia, aceasta din urma tara a ramas fara iesire la mare, a aratat ieri Mircea Marius Banias, directorul general al CN APMC, in cadrul unei conferinte de presa dedicata realizarilor CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta in cursul anului 2006 si proiectelor companiei pentru anul viitor.
In plus, Divizia Infrastructura din cadrul Regionalei CFR Constanta revendica, in instanta, o suprafata de 4.
In 2010, in Romania, au avut loc 9.213 accidente grave. 2363 de oameni si-au pierdut viata si alti 8477 au fost grav raniti, in aceste evenimente rutiere nedorite. Principalele cauze ale accidentelor rutiere grave au fost:
Seful Politiei Rutiere: Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor. ... De exmplu, in lunia iulie a anului trecut, media a fost de 30 de accidente pe zi.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual. Au fost efectuate 50 de perchezitii, la birourile din sediul Politiei Rutiere, dar si la domiciliile suspectilor.
s-a impartit intre conferinta de sfarsit de an la care a invitat toata suflarea jurnalistica din Constanta, prezenta, scurta, la o stare civila, apoi o masa festiva cu aceeasi ziaristi in fata carora a dat raportul si vizita la cateva clase de elevi din localitatea pe care o conduce.
In timp ce rivalii de partid ar vrea sa il schimbe din functie, Florin Chelaru (foto), viceprimarul orasului Navodari, a plecat la Bacau pentru cursuri de perfectionare in managementul Situatiilor de Urgenta.
Nicolae Matei, primarul orasului Navodari, si-a luat o mini-vacanta de 4 zile pentru a-si rezolva "afacerile" la Bucuresti, iar atributiile sale vor ramane pe "mana" viceprimarului Florin Chelaru "Plec la Bucuresti sa mai schimb atmosfera, ca sunt stresat de anumite personaje.
Nicolae Matei, primarul orasului Navodari, si-a luat o mini-vacanta de 4 zile pentru a-si rezolva "afacerile" la Bucuresti, iar atributiile sale vor ramane pe "mana" viceprimarului Florin Chelaru "Plec la Bucuresti sa mai schimb atmosfera, ca sunt stresat de anumite personaje.
Nici alesul din Navodari, Nicolae Matei, nu se plange de prea multe greutati in primul an de mandat. ... Cu toate ca a pornit cu mai multe minusuri financiare, lasate drept mostenire de fostul primar, Nicolae Matei ne-a povestit ca a reusit sa faca mai multe schimbari in orasul Navodari.
google-analytics.com