Cautare

4796 de rezultate pentru "accidente rutiere 20 11 2009 in suceava" (3.36 secunde)
PSD Suceava a acuzat marti PLD ca foloseste copii de gradinita in actiuni de campanie electorala.
Liberalii suceveni cer schimbarea lui Paul Iftimie din functia de loctiitor al pretedintelui Biroului Electoral Municipal (BEM) Suceava, constituit pentru alegerile locale din iunie, a declarat. Anuntul a fost facut miercuri, intr-o conferinta de presa, de viceliderul PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc.
Deputatul PD-L de Suceava Dumitru Pardau a cerut miercuri Guvernului sa aloce resurse tuturor judetelor afectate de inundatii, indiferent de partidele din care provin alesii locali si judeteni.
Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita ieri dupa-amiaza dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie din judetul Suceava. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, automobilul s-a prabusit intr-o rapa in zona Ciumarna.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
Peste Italia se lasa noaptea si, in timp ce o sumedenie de peninsulari stau cu ochii pe televizoare si pe traditionala "giornat " fotbalistica de duminica, sute de romani isi ingramadesc bagajele in autocare care pleaca spre tara.
Constructia unei autostrazi care sa lege judetele din Moldova la reteaua europeana de autostrazi poate incepe doar dupa ce Uniunea Europeana va aviza acest culoar de transport rutier, potrivit Mediafax, care citeaza autoritatile din Suceava.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune. ... Clujul este judetul in care s-au construit cele mai multe locuinte in ultimii ani, potrivit unei analize realizate de Econtext, pe baza datelor furnizate de directiile judetene de statistica.
Viorel Marian, din Suceava, are un stand cu obiecte de arta populara sculptate in lemn, la Targul mesterilor iconari si cruceri de la MTR. Am cruci sculptate in lemn si linguri traforate, cu simbolul crucii pe ele.
Zeci de case afectate de inundatiile din jumatatea de est a tarii In perioada de avertizare meteorologica, peste 250 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, cu aproape 100 de mijloace tehnice, inlocalitatile unde au fost inregistrate precipitatii abundente si fenomene asociate acestora -inundatii, descarcari electrice, intensificari alevantului.
Stela Lucaciu din Suceava este o prezenta constanta a targurilor Piata taraneasca organizate in curtea MTR.
Soferul autobuzului care marti seara a intrat in vitrina unei farmacii din municipiul Suceava este in stare stabila, potrivit medicilor Spitalului Judetean, care au stabilit ca barbatul a suferit un accident vascular.
La data de 24 iulie 2010, in jurul orei 12:00, N. ... Maria de 61 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului electric pentru pietoni.
La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.00, A. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe E. ISABELA de 70 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. Seful Politiei Rutiere, comisarul sef Lucian Dinita (foto), comenteaza rezultatele sondajului IRES.
La data de 16 august 2010, in jurul orei 17:00, B. ... Garnitei, nu s-a asigurat la patrunderea de pe trotuar pe partea carosabila, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Daewoo Espero, proprietate si condus pe str.
La data de 30 august 2010, in jurul orei 09:00, B. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 6 din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 30 august 2010, in jurul orei 10:35, E.
La data de 5 noiembrie 2010, in jurul orei 11.15, P. ... 101, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers prin viraj stanga, situatie in care a intrat in coliziune cu un motoscuter marca Aprilia, condus regulamentar din sens opus de G.
La data de 21 noiembrie 2010, in jurul orei 16.30, N. ... Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 276, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere, situatie in care a intrat in coliziune cu o motocicleta marca Yamaha, condusa din sens opus de O.
google-analytics.com