Cautare

4828 de rezultate pentru "accidente rutiere 11 10 2009 in bihor" (3.56 secunde)
Dupa ce conducerea centrala a partidului a trecut la retragerea sprijinului politic pentru mai multi dintre membrii marcanti ai partidului lor, a venit si randul filialei Bihor de a face acest lucru cu doi dintre sefii de institutii.
Conducerea Consiliului Judetean Bihor a intrat in vizorul presedintelui PSD Bihor, Mihai Bar, care a inceput sa arunce sageti spre cei trei sefi de la CJ.
Pentru mitingul pro-Basescu organizat pe 9 mai de "Traian Boc" de la Cluj, la sediul PD Bihor, s-au inscris, pana ieri, 40 de simpatizanti.
Daca, in urma cu zece zile, decizia de a dizolva filialele PSD care obtinusera un procentaj de sub 20% la alegeri era contestata in principal de organizatiile judetene din Ardeal, Biroul Permanent National (BPN) al PSD a pus capat tensiunilor, stabilind coordonatorii pentru filialele in reorganizare.
Autoritatile judetului au intrat deja in febra pregatirilor pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Pentru prima data in Romania, alegerile parlamentare se vor desfasura pe baza votului uninominal si nu a votului pe lista, dupa cum s-au desfasurat alegerile precedente.
PNL si UDMR Bihor au decis ieri, de comun acord, sa fortifice coalitia locala din cadrul Consiliului Judetean Bihor si al Consiliului Local Oradea, pastrand astfel majoritatea in cele doua consilii.
Camera de Comert si Industrie Bihor in calitate de beneficiar, avand ca parteneri Agentia de Dezvoltare a judetului Hajdú Bihar si Camera de Comert si Industrie Hajdú Bihar (Ungaria), a realizat si a lansat proiectul "Unitate si diversitate in turismul Euroregiunii Bihor-Hajdú Bihar".
Dupa 18 ani de la crearea mediului de afaceri in tara noastra si in judetul nostru, organizatiile patronale care fiinteaza in Bihor si-au dat mana pentru o unificare a interesului intreprinzatorilor in raport cu mediul politic si administrativ.
Camera de Comert si Industrie Bihor si firma Gieffe Corporate, membra a Grupului ETEA Sicurezza, lider de piata european in domeniu, invita pe 21 februarie, incepand cu ora 10:30, oamenii de afaceri la seminarul cu tema: "Solutii practicate pentru implementarea legislatiei europene in productia industriala".
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.30, A. ... Ion de 48 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, I. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 8 bis, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere, moment in care a surprins si accidentat grav pe D.
La data de 06 decembrie 2010, in jurul orei 17:20, M. ... Georgeta de 64 de ani din Bucuresti, pasagera in autoturismul marca Dacia Logan, care a ramas internata la spital.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 11:00, G. ... Gheorghe Marinescu, nu a pastrat o distanta suficienta fata de vehicolul din fata sa, intrand in coliziune cu un autoturism marca Ford condus de E.
La data de 01 ianuarie 2012, in jurul orei 19:35, C. ... Marinela de 41 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a lui O.
Consiliul Judetean al PSD Bihor s-a intrunit la finele saptamanii trecute pentru a decide ce pozitie va lua filiala in sedinta Comitetului Executiv al PSD care a avut loc ieri.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
Cea de-a doua editie a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere aduna si in acest an cele mai responsabile persoane, organizatii neguvernamentale, companii si institutii publice din Romania, preocupate de road safety. In acest an, Gala are o serie impresionanta de categorii: ... PREMIUL AUTORITATII RUTIERE ROMANE 2.
Potrivit Cancan, 134 de biciclisti au fost loviti de masini numai in 2010! In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor.
google-analytics.com