Cautare

4255 de rezultate pentru "accidente rutiere 03 08 2010 jud ilfov" (2.50 secunde)
La data de 18 martie 2011, ora 01:50, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Gabriela Firea demisioneaza din PSD Senatoarea PSD Gabriela Firea a anuntat, vineri, ca a demisionat din PSD, dupa decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL in Ilfov.
La data de 25.03.2011, in jurul orelor 14.00, B. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... SAMIR de 21 ani, din judetul Ilfov, a condus un autoturism marca Mercedes pe sos.
GHEORGHE de 43 de ani din judetul Ilfov, care circula in aceeasi directie pe banda unu. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr.
La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 21.30, U. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 13.20, U.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Aduceti-va aminte cate astfel de evenimente rutiere au fost... ... Accidente multe nu au fost in ultima perioada, dar ele impresionaeza prin gravitate.
La data de 26 aprilie 2011, ora 02:30, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe O. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 07.08.2011, in jurul orelor 15.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 19.08.2011, in jurul orei 02.10, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Drumul Sarii din sectorul 4, pe V. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 20.10.2011, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Stirbei Voda din sectorul 1, pe H. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In Vrancea, PDL este cotat in sondajele USL la 13%, in Botosani cu 22%, Olt - 19%, Ilfov - 18%, Calarasi - 11%, Constanta - 11%. ... Cei din USL au anuntat ca au scoruri de peste 50% si in Bacau, Ilfov, Neamt, Galati, Brasov.
Dan Voiculescu a fost transportat de la IPJ Ilfov la Penitenciarul Rahova, unde va ramane cel mai probabil cel putin 21 de zile, apoi fie va fi transferat la Jilava, fie va ramane sa-si ispaseasca pedeapsa la Rahova.
Gabriel Oprea a demisionat joi din PSD, dupa ce miercuri a parasit conducerea PSD Ilfov, iar marti functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Luni, 28 Iulie 2014, Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au marcat 108 ani de Medicina de Urgenta Prespitaliceasca in Romania.
Mai multe perchezitii au avut loc joi dimineata in Capitala si in judetul Ilfov. ... De asemenea, s-au facut perchezitii in cartierul Rahova din Capitala, dar si in judetul Ilfov. ... 120 de perchezitii au avut loc joi in Bucuresti si Ilfov.
In 2010, in Romania, au avut loc 9.213 accidente grave. 2363 de oameni si-au pierdut viata si alti 8477 au fost grav raniti, in aceste evenimente rutiere nedorite. Principalele cauze ale accidentelor rutiere grave au fost:
google-analytics.com