Cautare

1072 de rezultate pentru "accidente rutier la zatreni" (2.87 secunde)
Pe de alta parte, piata asigurarilor generale si de viata a atins la finele lui 2005 nivelul de 1,2 miliarde de euro. ... Asta deoarece si numarul de accidente a crescut de la an la an, sporind astfel si valoarea cheltuielilor aferente despagubirilor.
Aderarea la UE aduce romanilor polite RCA mai scumpe cu 40%. ... De la 1 ianuarie 2007, o data cu aderarea Romaniei la UE, soferii romani ar putea plati cu 40% mai mult pentru politele de raspundere civila auto (RCA), estimeaza analistii din piata.
In timp ce siderurgistii se pling de problemele legate de protectia muncii, cum ar fi calitatea proasta a echipamentului de protectie a muncii sau starea jalnica in care se afla grupurile sociale sau vestiarele, conducerea Mittal Steel Galati a organizat, in luna noiembrie, un concurs pe tema curateniei la locurile de munca.
Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
Potentialii clienti prefera sa investeasca in alte instrumente financiare decat sa se gandeasca la moarte sau accidente.
In timp ce polita RCA ramane la acelasi pret, luna urmatoare  va aduce o majorare cu 10 - 20% a asigurarii Casco.
Rata daunelor, frecventa accidentelor si neperformanta politelor CASCO au determinat companiile de asigurari sa treaca la un sistem nou de calcul al tarifelor, tinând cont de mai multe criterii de determinare a gradului de risc pe care îl reprezinta un asigurat. Cuantumul politei de asigurare auto CASCO se va calcula în functie de o serie de criterii, astfel încât polita va fi personalizata pentru fiecare client.
Majorarea pretului la energia electrica pe care o platesc minerii din Valea Jiului ar putea fi sursa de venituri prin care ortacii sa beneficieze de asigurari de viata.
Majorarea pretului la energia electrica pe care o platesc minerii din Valea Jiului ar putea fi sursa de venituri prin care ortacii sa beneficieze de asigurari de viata.
Principala nemultumire a sindicalistilor este reducerea contributiilor sociale, mai ales a celor de la angajatori, ceea ce va duce la o reducere a surselor de venituri la fondurile de pensii si de somaj.
Potrivit reprezentantilor ITM Dolj, numarul angajatorilor depistati ca apeleaza la forta de munca la negru este constant. ... Daca la noi sunt depistati maximum 60 de astfel de angajatori pe luna, în alte judete sunt depistati si 100 pe luna“, a precizat Silviu Cotiga, inspectorul-sef al ITM Dolj.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Comisia de Munca si Protectie Sociala a Camerei Deputatilor a motivat aceasta interventie prin aceea ca persoanele care realizeaza venituri ca urmare a desfasurarii unor activitati remunerate in folosul unor entitati, altele decat angajatorul la care se deruleaza activitatea de baza, sunt discriminate fata de persoanele care realizeaza venituri exclusiv in baza unor conventii civile sau contracte de colaborare.
Demersul Allianz-Ţiriac se inscrie in politica Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), care a anuntat, in urma cu doua saptamani, ca politele auto obligatorii RCA vor putea fi emise, incepand cu 1 ianuarie 2009, si in sistem electronic, iar de la 1 ianuarie 2010 contractele de asigurare aferente acestor polite vor fi emise numai in acest sistem.
Hotararea de Guvern privind modelul, continutul si modalitatea de depunere a declaratiei unice, care a fost introdusa de la 1 ianuarie 2011, a fost publicata in Monitorul Oficial in ultima zi din anul 2010.
O s-o vedeti la sfarsitul lunii. ... cred ca va fi record de accidente. Dar na, ni se va spune ca autostrada a fost data in folosinta, inca un numar de km se aduna la zestrea acestei minunate tari si nu mai conteaza ca va fi complet ineficienta si periculoasa.
Jurnalistul a spus ca este irelevant faptul ca in aceasta tragedie au murit doi oameni, dat fiind faptul ca multi alti romani isi pierd viata in accidente cumplite, mai precis in accidente rutiere.
Principalele echipamente vizate sunt telefoanele mobile care, din cate se pare, sunt un factor care favorizeaza producerea de accidente rutiere in care sunt implicati pietoni.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
In privinta activitatii motorii trebuie continuate exercitiile din lunile precedente efectuate la indicatiile unui kinetoterapeut si, daca nu ati fost pana acum puteti incerca si cursurile de inot.
google-analytics.com