Cautare

1072 de rezultate pentru "accidente rutier la zatreni" (4.98 secunde)
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti.
Subiectul zilei la HotNews: ... Doua dintre cele mai grave accidente au avut loc la Suceava, respectiv Arad. ... Vineri, in ajunul Craciunului, au avut loc 36 de accidente, cu sase morti si 36 de raniti.
Pe primul loc in acest clasament tragic se afla Sectorul 1, cu 97 de accidente grave. Sectorul 2 se regaseste pe locul 2 cu 83 de accidente, anul trecut.
De la inceputul anului, 492 de oameni au murit si 2.454 au fost raniti grav in accidentele rutiere produse pe drumurile din Romania, informeaza Mediafax citand Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).
Neatentia - activitati care te distrag de la condus. ... Neatentia - activitati care te distrag de la condus Pare un cliseu pe care l-ati auzit de mai multe ori, dar neatentia si desfasurarea in timpul conducerii a altor activitati care te distrag de la condus, pot duce la accidente.
- Medicul care da avizul poate fi tras la raspundere - Legea se aliniaza la UE - Riscul de accidente creste exponential Conform unui ordin de ministru, incepand cu anul viitor, soferii care au probleme cu inima sau diabet nu vor mai putea conduce.
"Datele statistice arata ca despagubirile totale medii acordate de asiguratorii romani in caz de deces pentru o persoana in 2008 se situeaza sub 4.000 de euro, in timp ce limita de despagubire pentru politele RCA se ridica la 750.000 euro", a declarat Zorin Puscasu, membru in comitetul director al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania (UNSICAR).
Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor. "In perioada 2009-20010 ne aflam sub media UE la numarul accidentelor.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
TraficOK, primul sistem privat care colecteaza, interpreteaza si livreaza date din trafic in timp real, la nivel national, a fost lansat oficial marti.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Politistii de la Rutiera si-au scos radarele pe sosele duminica si au incercat sa-i tempereze pe soferii care apasa prea mult pedala de acceleratie Politisti din cadrul Serviciului Rutier Dolj si de la Biroul Rutier Craiova au organizat duminica o actiune pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesiva pe drumurile din judet.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... Vasile de 22 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel avand o concentratie alcoolica de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Dreptul la sanatate este unul din drepturile fundamentale ale omului. Educatia pentru sanatate la nivelul scolii reprezinta una din principalele cai de promovare a cunostintelor corecte privind diferite aspecte ale sanatatii si, totodata, de formare a atitudinilor si deprinderilor indispensabile unui comportament responsabil.
Coliziuni cu un animal 4% Incepand cu 1 iulie 2009, anumite accidente rutiere survenite pe teritoriul Romaniei pot fi solutionate prin constatare amiabila, fara a mai fi nevoie de interventia Politiei.
Dar, pe langa vizitarea unor obiective precum podul Giurgeni ori a lucrarilor demarate in vederea constructiei podului de la Galbiori, ministrul Orban a incheiat ziua nu inainte de a sustine o conferinta de presa alaturi de colegii sai liberali Puiu Hasotti si George Dragomir, cu aceasta ocazie precizand presei ca nu este de acord cu declararea Marii Negre ca zona strict protejata.
Presedintele Traian Basescu a analizat ieri, la fata locului, situatia de la Ocnele Mari. El a declarat ca a fost nevoit sa aduca harti de la Cotroceni pentru ca pe plan local nu exista o documentatie serioasa privind aceasta zona de risc.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a anuntat ca a depus la Senat un proiect de lege de modificare a Codului Rutier. ... Ideea e ca eu de la bun inceput nu am votat noul Cod Rutier.
google-analytics.com