Cautare

1072 de rezultate pentru "accidente rutier la zatreni" (7.15 secunde)
Aceste semnale calatoresc de-a lungul nervului optic pana la NSC, care la randul sau stimuleaza cateva regiuni ale creierului, printre care si glanda pineala. ... Acest sistem biologic extrem de complex reactioneaza zilnic, in mod automat, la ritmurile zilei si noptii.
Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului. ... Alte simptome ce pot fi prezente la trezirea din somn includ dificultati in folosirea unui picior, senzatia de slabiciune la nivelul unui brat. ... Exista doua tipuri principale de accidente vasculare:
Asiguratorii spun ca este inevitabil ca pana la sfarsitul anului preturile asigurarilor auto de tip CASCO sa nu creasca. ... cresterea frecventei accidentelor auto, cresterea costului mediu al despagubirii in caz de accident, majorarea tarifelor la serviceurile auto. ... Este singura optiune la acest moment“.
Preturile pentru un ATV nou ajung pana la 20. 000 de euro, in timp ce unul second-hand coboara si la 3. ... Printre posesorii de asemenea "jucarii pe patru roti" sunt si elevii de la liceul "Traian" din municipiul Constanta.
Tinerii sunt cel mai frecvent implicati in accidente mortale, cu un varf de risc intre 15 si 24 de ani. ... Studiul citat mentioneaza ca cele mai multe accidente rutiere pot fi prevenite prin imbunatatirea drumurilor si respectarea masurilor de siguranta rutiera.
In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor. Statistica spune ca in 121 dintre cazuri au fost implicati barbatii, iar in restul de 13 accidente, femeile.
Din cele 939 de accidente rutiere grave petrecute anul trecut in Capitala, 337 au avut drept cauza savarsirea acestui gen de abatere de la normele rutiere. In 12 luni ale anului 2010, la nivelul Bucurestiului, au fost aplicate peste 30.000 de sanctiuni contraventionale pietonilor pentru traversare neregulamentara.
Un nou semn de circulatie introdus de Codul Rutier. Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator:
Politistii de la Brigada Rutiera au depistat sambata, in cadrul unei actiuni desfasurate la nivel national pentru combaterea vitezei excesive, care a durat cinci ore, peste 6.500 de soferi care au depasit viteza legala, recordul fiind inregistrat de un barbat din Bucuresti, care circula cu 208 km/h.
Lucian Dinita, prezent la o conferinta de presa prilejuita de lansarea "Zilei fara accidente rutiere", a spus ca in anii 2009 si 2010 s-a observat o scadere constanta a victimelor decedate in urma accidentelor rutiere, de aproximativ 15%, procent unic in Europa.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. ... Nuntasii erau sa se ia la bataie crezand ca un soferul tanar al celei de-a doua masini era vinovat.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este intens pe DN 1 (Valea Prahovei), pe sensul catre Bucuresti se circula ingreunat, in coloana, in zona localitatilor Busteni si Azuga.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
Raspunsul la intrebarea de mai sus sta, in mare parte, in pixul magistratilor de la Judecatoria Brasov. ... Potrivit parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, automobilul ar fi derapat in urma neadaptarii vitezei la carosabilul umed.
Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare. ... La un moment societatea romaneasca a afirmat ca Legislatia Rutiera din tara noastra este una ultra-drastica.
Asistenta tehnica pentru elaborarea proiectului tehnic si lucrarile de executie la podul peste canalul Dunare- Marea Neagra costa peste 1,6 milioane euro si respectiv 23 milioane euro.
Pasajul subteran de la Razoare va fi construit deasupra metroului, din Drumul Taberei, direct la Eroilor. In sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti a fost aprobat un proiect privind realizarea pasajului subteran de la Razoare.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Domnia sa i-a invitat pe bucuresteni la Pasajul Basarab, unde, sambata, 18 iunie 2011,.
La 30 iunie se deschide ultimul tronson Cernavoda - Medgidia - Murfatlar Mai sunt doua saptamani, iar romanii isi vor vedea un vis cu ochii: ... Ultimul tronson care mai era de executat, Cernavoda - Medgidia - Murfatlar, va fi deschis circulatiei la data de 30 iunie.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Finalizarea lucrarilor la autostrada Transilvania (Bors-Oradea-Zalau-Cluj-Tg.
google-analytics.com