Cautare

3926 de rezultate pentru "accidente mortale 2010 bihor 24 07 2010" (3.33 secunde)
Anul 2006 a fost un an agitat si cu probleme pentru Directia de Control Fiscal din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, cele mai multe probleme provenind din activitatea de rambursare de TVA.
Firmele mijlocii vor fi administrate de o noua structura care va fi infiintata, de la 1 aprilie, in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, potrivit deciziei Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Cu ocazia Zilei Mondiale a Consumatorilor, Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor organizeaza mai multe actiuni, intre orele 10:30 si 15:00.
Producatorii de paine vor fi verificati prin sondaj Inspectorii de la Fiscul bihorean, cei ai Directiei Sanitar-Veterinare Bihor ti Inspectiei Muncii vor verifica, in urmatoarele zile, daca vanzarile declarate de producatorii de paine corespund consumului facturat de gaze naturale ti electricitate, daca personalul este angajat cu forme legale ti daca produsele sunt realizate in conditii igienico-sanitare Vasile Farc, purtatorul de cuvant al Fiscului bihoreana, ne-a declarat, vineri, ca institutia pe care o conduce a luat deja legatura cu reprezentantii celorlalte doua institutii implicate in control, urmand ca echipele sa se formeze ti controalele sa fie demarate in cel mai scurt timp.
Odata cu transferul de responsabilitati si activitati de la Fiscul bihorean la Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale (DJAOV) Oradea, tot mai multe societati comerciale si importatori care produc sau importa produse accizabile se plang ca vamesii le calca pragul si executa aceleasi actiuni de control ca inspectorii fiscali sau comisarii Garzii Financiare Bihor.
Calin Gal, comisarul-sef al Garzii Financiare Bihor, ne-a informat ca cele mai mari cantitati de alcool confiscate pe piata bihoreana provin din judetele Satu Mare si Maramures.
Conducerea Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor Bihor a avut o intalnire cu omologii ungari ai Inspectoratului pentru Protectia Consumatorilor din tara vecina, la hotelul Intercontinental din Baile Felix.
Dan Octavian, directorul general al Federatiei Patronilor Bihor, ne-a declarat ca situatia in judetul nostru este si ea alarmanta, tot mai multi oameni de afaceri plangandu-se ca le pleaca oamenii.
Aderarea la UE a schimbat datele in industria textilistilor Dan Octavian, directorul executiv al Federatiei Patronilor Bihor, ne-a declarat ca, pentru industria textila, ca si pentru intreaga industrie usoara din judetul Bihor, aderarea Romaniei la UE a adus unele avantaje:
In urma concursului desfasurat la sediul Garzii Centrale, in perioada 1-8 iulie, pentru ocuparea posturilor de sef divizie la GF Bihor si comisar-sef adjunct, Gheorghe Gaja a fost numit, incepand cu 15 iulie, in functia de sef divizie. ... Prin urmare postul de adjunct la GF Bihor ramane vacant.
Smaranda Scridon, director executiv la Directia Generala a Finantelor Publice Bihor, s-a aratat ieri nemultumita de modul in care agentii economici, persoanele fizice autorizate si, nu in ultimul rand, patronatele bihorene se informeaza cu privire la anumite acte normative in vigoare, care definesc si impun reguli in activitatea comerciala.
Circa 700 de sindicalisti din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor si colegi de-ai lor din cadrul Directiei Regionale Vamale Cluj (DRVC), cu sediul la Oradea, au facut ieri o greva de avertisment de doua ore, timp in care angajatii celor doua institutii nu au lucrat cu publicul si nici cu societatile comerciale.
Comisarii au atras la buget din impulsionari circa 40 de milioane de lei Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, luna trecuta, mai multe actiuni de impulsionare a agentilor economici de a-si plati obligatiile la bugetul de stat.
In Bihor, sunt multi cei care "umfla" rambursarile de TVA De asemenea, partenerii de afaceri ai institutiilor publice au de incasat contravaloarea TVA-ului. ... "In Bihor avem zeci de cazuri in care solicitantii de rambursari de TVA nu sunt de buna-credinta.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au atras luna trecuta la buget peste 10 miliarde de lei vechi, din care au incasat numai 2,5 miliarde de lei vechi.
La standul lui Florin Chise din Bihor din cadrul targului Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR au fost la vanzare Gabriel si Gabriela Pescleve.
Florin Chise participa cu palinca din Bihor la Targul organizat de Paste in Parcul Cismigiu. ... Printre cele mai cautate standuri se numara si cel al lui Florin Chise din Bihor, cu palinca de mere si palinca de pruna extraordinare.
La Bihor, desi inca nu si-a anuntat oficial candidatura, elnök-ul Kiss are toate sansele sa-si pastreze functia. Voturile maghiarilor din judet se vor duce, incolonate, catre jupanul UDMR Bihor, in timp ce ale romanilor se vor dispersa intre vreo doi-trei candidati, aceiasi si cam ponositi.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Lucian Dinita, prezent la o conferinta de presa prilejuita de lansarea "Zilei fara accidente rutiere", a spus ca in anii 2009 si 2010 s-a observat o scadere constanta a victimelor decedate in urma accidentelor rutiere, de aproximativ 15%, procent unic in Europa.
google-analytics.com