Cautare

3926 de rezultate pentru "accidente mortale 2010 bihor 24 07 2010" (4.05 secunde)
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, luna trecuta, verificari la 556 de agenti economici, gasind cu abateri 154. Cea mai importanta actiune pentru GF Bihor, in colaborare cu Fiscul bihorean si alte organe de control, a fost si va ramane impulsionarea companiilor debitoare sa-si plateasca la timp obligatiile fiscale.
Liderul sindicatului din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, Dorin Micle, ne-a declarat deunazi ca salariile lucratorilor din Finante sunt cuprinse intre 500 si 18.500 de lei, acest din urma salariu apartinand directorului executiv.
La standul Monicai Chise din Bihor din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu puteti gasi diverse sortimente de palinca. ... M-am bucurat ca domnul Sorin Oprescu apreciaza palinca noastra, mai ales ca este medic", ne-a spus Monica Chise din Bihor.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Principalele echipamente vizate sunt telefoanele mobile care, din cate se pare, sunt un factor care favorizeaza producerea de accidente rutiere in care sunt implicati pietoni.
Romania ramane fruntasa in UE, in ceea ce priveste numarul accidentelor rutiere mortale. Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
Tipuri principale de accident vascular Exista doua tipuri principale de accidente vasculare: 1.Accident vascular cerebral ischemic - Acest tip este intalnit in majoritatea cazurilor (aproximativ 80-85%) de accidente vasculare cerebrale. ... In cazul atacului ischemic tranzitor, totusi, simptomele se remit in termen de 24 de ore.
Accidente La locul de munca, efectele somnului insuficient se manifesta prin eficienta redusa, productivitate scazuta, erori si accidente. ... Un studiu a descoperit ca soferii ce relateaza ca dorm mai putin de 7 ore pe noapte au un numar mult mai mare de accidente.
Exista doua tipuri principale de accidente vasculare: - Accident vascular cerebral ischemic - Acest tip este intalnit in majoritatea cazurilor (aproximativ 80-85%) de accidente vasculare cerebrale. ... In cazul atacului ischemic tranzitor, totusi, simptomele se remit in termen de 24 de ore.
Anul trecut, au fost cu 20% mai multe despagubiri La randul sau, Florin Dumitrescu, director general adjunct in cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), a aratat ieri ca, potrivit datelor centralizate de comisie, in 2004 au fost mai multe accidente decat in 2003, iar societatile de asigurare au platit cu 20% mai multe despagubiri.
"In judetul nostru sunt inmatriculate 24 de ATV-uri, dar pot fi mult mai multe, fiindca legea permite ca aceste mijloace de circulatie sa fie inregsitrate si de serviciile rutiere din cadrul primariilor", a precizat, pentru cotidianul "Replica", cms.
ACCIDENTE RUTIERE In ultimele 24 de ore, in Capitala s-au produs 7 accidente rutiere, soldate cu 8 persoane ranite usor. ... Radu Beller RECOMANDARI TRAFIC Pentru a circula in siguranta si pentru a evita producerea unor accidente, le recomandam soferilor:
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Totul a iesit la iveala in momentul in care cei doi au incercat sa fenteze cu aceeasi schema DGFP Bihor, prin intermediul firmei Maioreana, infiintata in stei.
Liderul PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a votat pentru alungarea din partid a protectorului sau politic, Adrian Nastase. ... Printre potrivnicii lui Nastase s-a aflat chiar si liderul filialei din Bihor.
Liberalii oradeni s-au saturat Delegatia Permanenta a PNL Bihor a decis ieri sa renunte la alianta cu filiala locala a PD, confirmand in unanimitate o decizie anterioara a Biroului Permanent Judetean al organizatiei.
Totusi, ca sa nu cada toata vina asupra ministrului Dobre, presedintele PD Bihor a aruncat o parte din vina si asupra premierului si a ministrului Finantelor.
Din pacate, ratarea promovarii de catre FC Bihor i-a cam incurcat socotelile boss-ului din fruntea judetului.
a fost luni dupa-amiaza intr-o scurta vizita prin judetul Bihor, el fiind insotit de inspectorul general, Liliana Antonescu. ... "Obiectivul vizitei a fost de a urmari cum sunt investiti banii dati de minister, pentru lucrarile de reabilitare si reparatii din scolile din Bihor", a spus Negrean.
google-analytics.com