Cautare

1986 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (2.87 secunde)
In timp ce polita RCA ramane la acelasi pret, luna urmatoare  va aduce o majorare cu 10 - 20% a asigurarii Casco.
Lista criteriilor care se iau în calcul cuprinde rata daunelor, vârsta soferului, experienta la volan, sexul, numarul de accidente în ultimii ani, mediul în care conduce (urban sau rural), numarul de amenzi primite si numarul mediu de kilometri parcursi într-un an ori daca masina este condusa de mai multe persoane.
Totodata, reducerea "majora" a contributiilor la fondul pentru accidente de munca si boli profesionale va avea ca efect reducerea platilor pentru recuperarea angajatilor in urma unor boli profesionale sau a unor accidente de munca.
Unele firme doljene îsi desfasoara în continuare activitatea cu angajati fara forme legale. ... Cele mai multe cazuri au fost depistate în domeniul constructiilor“, a declarat Adina Bobos, responsabilul de relatia cu presa din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj. ... „Comparativ cu anul trecut, este cam acelasi numar.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Veniturilor obtinute in baza unor conventii civile sau contracte de colaborare nu li se aplica nici contributia de asigurari pentru accidente de munca si boli profesionale.
Demersul Allianz-Ţiriac se inscrie in politica Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), care a anuntat, in urma cu doua saptamani, ca politele auto obligatorii RCA vor putea fi emise, incepand cu 1 ianuarie 2009, si in sistem electronic, iar de la 1 ianuarie 2010 contractele de asigurare aferente acestor polite vor fi emise numai in acest sistem.
Formularul 112 va fi depus online, prin intermediul portalului e-Romania, incepand cu obligatiile aferente lunii ianuarie 2011, cu termen de depunere pana la 25 februarie 2011.
Autostrada cu o singura banda pe sens. ... Nu ati auzit de autostrada cu o singura banda pe sens? ... Pana atunci, ultimele tronsoane pana pe litoral, doar cu o singura banda pe sens.
Principalele echipamente vizate sunt telefoanele mobile care, din cate se pare, sunt un factor care favorizeaza producerea de accidente rutiere in care sunt implicati pietoni.
A trecut jumatate de an din viata copilului vostru, astfel ca acum va indreptati cu pasi repezi spre prima aniversare.
Furia mareste riscul de infarct si atac cerebral Mai expuse acestui pericol sunt persoanele cu suferinte cardiovasculare In primele doua ore dupa o criza de furie, riscul de infarct miocardic se multiplica de cinci ori si riscul de ruptura a unui anevrism cerebral de sase ori.
Beneficiile acestui ulei includ capacitatea sa de a trata problemele de stomac, greata, accidente vasculare cerebrale, inima, indigestie, inflamatii, probleme respiratorii, tulburari menstruale, etc. ... in China se credea cu tarie, ca ghimbirul stimuleaza si intareste inima.
Romania, tara cu cele mai multe puncte energetice din lume Romania este tara cu cele mai multe puncte energetice de pe Planeta, spun specialistii. ... Exista locuri unde se intampla accidente inexplicabile si, din pacate, multi oameni si-au pierdut viata. ... Un alt punct cu energii din tara este Pestera Polovragi.
Accidente cardiovasculare. ... Magda Marincovici) Sinucideri, accidente cardivoasculare si patologii. Acestea sunt efecte puse in legatura directa cu somajul.
Unele suplimente si ceaiuri interactioneaza cu medicamentele cardiovasculare, reducandu-le eficacitatea (Autoare: ... Unele dintre ele sunt vegetale si interfera cu metabolizarea medicamentelor cardiovasculare.
Un avion MiG-21 LanceR si un elicopter IAR 330-Puma s-au prabusit, opt oameni au murit in cele doua accidente aviatice. ... Suntem MEREU CU TINE, fii si tu mereu cu noi!
Statistic, in luna august au loc cele mai multe accidente. Titi Aur, expert in conducere defensiva, a explicat la Antena 3 care sunt principalele cauze ale tragediilor de pe soselele din Romania, dar si motivul pentru care Autostrada Soarelui a devenit drumul mortii.
numarul mare de accidente din Romania este cauzat de starea proasta a drumurilor, de lucrarile de intretinere intarziate peste termen, de lipsa soselelor de centura si de utilitatea mult prea mica atribuita autostrazilor.
Strazile patriei sunt bantuite de tot mai multi soferi care nu au nicio treaba nu cu responsabilitatea, ca asta e deja prea mult pentru multi dintre ei, ci cu simplul fenomen al gandirii.
google-analytics.com