Cautare

1986 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (4.36 secunde)
Constantin Gheorghe) Actul gratuit de violenta de vineri seara, de la Munchen, obliga, mai mult ca oricand, la o noua abordare a motivatiilor atacurilor teroriste, care sa treaca dincolo de obisnuitul cliseu al ciocnirii civilizatiilor, cu varianta sa razboiul musulmanilor impotriva crestinilor.
Bilant dupa cutremurul de 6,2 grade pe scara Richter din Italia Cel mai recent bilant al victimelor dupa cutremurul din Italia de 6,2 grade pe scara Richter este de cel putin 247 de morti, zeci de raniti si sute de persoane disparute.
Si, intr-adevar, au fost cautatori de comori care au avut parte de morti neasteptate.
Moartea poate sa prinda orice forma si chiar daca nu este sub forma sugestiva a doamnei cu coasa, ea poate sa se arate in orice situatie si sub orice forma. Din acest motiv, am ales sa va prezentam un top al celor mai ciudate morti.
Bilantul atacului armat a crescut la 58 de morti si peste 515 de raniti, au anuntat autoritatile din Las Vegas.
Un cutremur puternic de 7,3 grade pe scara Richter s-a produs, duminica seara, in Irak, la granita cu Iranul.
Sunt 6 morti si peste 70 de raniti Prima cursa a unui tren de viteza s-a incheiat luni tragic, inainte de destinatie.
Sunt 6 morti si peste 70 de raniti Prima cursa a unui tren de viteza s-a incheiat luni tragic, inainte de destinatie.
Banalul gest din cotidianul actual de a-ti face un autoportret cu telefonul mobil, un selfie, cum se zice mai nou, probabil reprezinta o sursa oarecum mai insolita de satisfactie, cu origini intr-un subconstient al orgoliului personal.
Specialistii de top din medicina s-au intrebat de-a lungul timpului ce se intampla atunci cand oamenii mor, existenta luminilor albe relatate de persoanele care s-au intors din morti fiind un motiv de dezbateri puternice.
Scenariul a fost producerea unui accident de aviatie civila cu zeci de morti si raniti. Sute de pompieri, politisti, jandarmi si medici au partiicpat la exercitiu
Daca insa se declanseaza un tsunami, o deflagratie cu morti si raniti, un incendiu devastator, un cutremur sau daca raurile ies din matca si inunda, distrug, omoara, astfel de evenimente fac stirea zilei pentru orice mijloc de informare in masa.
Ocupat cu atatea calcule si cu stabilirea unor trasee imaginare despre circuitul banilor in natura… de la buget la institutii si de la institutii la buget, economistul cu vederi liberale a uitat de cei cu care doreste sa se arate solidar, de oameni.
Accident cu 27 de morti in Ucraina, dupa ce un autocar, un microbuz si o autocisterna au luat foc. Potrivit primelor informatii, acesta este cel mai grav accident rutier din ultimul deceniu in Ucraina.
Timp de aproape o saptamina asaltul gripei si al virozelor, plus insiruirea de morti, au alternat cu masurile luate de aceia in miinile carora ne-am pus sanatatea.
Normal, era cu indulgenta spus tanar la cei 20 de ani ai sai.
22 de unitati comerciale din Timisoara au fost inchise dupa ce inspectorii de la Protectia Consumatorului au verificat piata din oras si laboratoarele de panificatie. Gandacii morti si produsele expirate le-au adus proprietarilor amenzi de peste jumatate de milion de lei.
Accident cu doi morti si doi raniti, dupa ce doua masini s-au ciocnit, in judetul Constanta
In vreme ce in Galati s-a evitat, inca, cu mare greutate, revenirea la cozile de inceput de luna din farmacii pe motiv de lipsa de bani pentru compensate si gratuite, se gasesc medici si farmacisti care dau la morti retete de sute de lei.
Sunt morti si raniti, spun serviciile de urgenta ucrainene. ... Potrivit autoritatilor, un atac cu racheta in centrul orasului a distrus o cladire rezidentiala cu mai multe etaje.
google-analytics.com