Cautare

1986 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (3.97 secunde)
MAE confirma 8 romani morti in cutremurul din Italia. ... - Potrivit ultimelor informatii, Ministerul Afacerilor Externe anunta cu profund regret ca, in urma seismului din Italia survenit la data de 24 august 2016, au fost confirmate inca 2 decese ale unor cetateni romani.
In general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune. Pentru romani, a visa bani insemna ca vei avea parte de multe vorbe, ca vei fi ametit cu vorbe, ca vei auzi multe vorbe goale.
Doi morti in Italia din cauza coronavirusului. Crestere alarmanta de la ora la ora a numarului de persoane infectate Italia inregistreaza doua decese provocate de coronavirus.
Liderul francez de extrema-dreapta Jean-Marie Le Pen (foto) s-a referit la atentatele din 11 septembrie 2001, din SUA, ca la un "incident" in comparatie cu numarul de victime din Irak sau din cel de-al Doilea Razboi Mondial, in cadrul unui interviu publicat, ieri, de ziarul La Croix si citat de AFP.
Dovada ca inspectorii ANSVSA "calaresc" societatile de pe litoral, de parca ar fi "morti" de foame activitatea comandamentului aferenta unei singure zile, postata pe site-ul institutiei, potrivit careia, in doar cateva ore, inspectorii au controlat 47 de unitati de alimentatie publica, din statiunile Vama Veche, Jupiter, Neptun Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud si Constanta, aplicand un numar de 31 de amenzi, in valoare de 217.
Parisul este capitala mondiala a luptei contra terorismului duminica, printr-o reuniune internationala si un mars republican la care participa peste un milion de persoane, intre care zeci de lideri straini, dupa atentatele comise de trei jihadisti si soldate cu 17 morti, relateaza AFP.
Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton si ministrul Muncii, Ioan Botis, au discuta cu conducerea Companiei Nationale a Huilei despre tragedia care a avut loc sambata la mina din Uricani.
Atentatul de duminica, comis in gara principala a acestui oras situat la aproximativ 700 de kilometri de Soci, s-a soldat cu 18 morti, iar cel de luni, comis intr-un troleibuz, s-a soldat cu 16 morti.
In folclorul religios romanesc, Arhanghelul Mihail este un personaj mai venerat in comparatie cu Arhanghelul Gavriil. ... De multe ori il intalnim alaturandu-se Sfantului Ilie, atunci cand acesta tuna si trasneste, sau oranduieste singur grindina, cu tunul.
Dupa aceasta minune, multimile stranse la portile cetatii l-au intampinat cu flori si l-au aclamat pe Mantuitor, la intrarea in Ierusalim. ... Sarbatoarea Floriilor este una de bucurie pentru intreaga crestinatate, dar cu intelegerea faptului ca zilele ce urmeaza sunt unele ale tristetii.
Este o carte cum nu exista alta, fiind cu totul aparte. ... Din toata aceasta diversitate, in mod extraordinar, a rezultat o unitate incredibila, cu teme comune intretesute. ... El a implinit profetiile Vechiului Testament traind o viata fara pacat, murind pentru a deveni Mantuitorul nostru si inviind din morti.
In aceasta zi crestinii se saluta cu formula: ... Evenimentul Inaltarii este amintit in Sfintele Evanghelii si descris pe larg in cartea Faptele Apostolilor, unde se spune ca, dupa Invierea sa din morti, Mantuitorul s-a aratat Sfintilor Sai ucenici si Apostoli, timp de 40 de zile, prin multe semne doveditoare.
In popor exista credinta ca odata cu Invierea Domnului nostru Iisus Christos se deschide raiul pentru cei tinuti in iad, de la Adam si pana la venirea Mantuitorului si ramane deschis de la Inviere pana la Duminica Tomei.
Deci, stau cu capul pe perna; stiu precis ca cei cu un etaj mai jos se pregatesc pentru baie. ... Ce rost ar avea sa bat in calorifer, asa cum fac ei, de cate ori simt impulsul sa ma joc cu fiica-mea de-a olt-citurile ?
Aceasta zi este dedicata Sfantului Apostol Toma si pomenirii celor morti si incheie Saptamana Luminata.
Noua morti, printre care doi copii, au fost gasiti dupa ce puhoaiele au lovit periferia orasului de la Marea Neagra. ... Alimentarea cu energie electrica si liniile de comunicatii au fost intrerupte in mai multe zone si zeci de locuinte au devenit inaccesibile pentru echipele de salvare.
La randul sau, Jean-Francois Delfraissy, director al Agentiei franceze de cercetari privind SIDA, subliniaza ca virusurile emergente "vin in special din tarile din sud, fie din Asia, fie din Africa", iar raspandirea lor in restul lumii este in mare masura facilitata de calatoriile cu avionul".
Pana in acest moment, sunt 25 morti, potrivit lui Raed Arafat, care a ajuns la locul tragediei. In interiorul cladirii inca se afla victime.
265 de morti si 1.440 de raniti. / Liderii de la Ankara il acuza pe predicatorul turc Fethullah Gulen, aflat in exil in SUA, ca ar fi in spatele puciului si vorbesc despre razboi cu Statele Unite.
Printre morti sunt si adolescenti, iar printre raniti se numara copii, sustin autoritatile. ... Atacul armat a fost lansat cu putin inainte de ora locala 18 ora locala (19 ora Romaniei), la un restaurant McDonald's si a continuat pe o strada adiacenta.
google-analytics.com