Cautare

1986 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (3.31 secunde)
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor. ... De exmplu, in lunia iulie a anului trecut, media a fost de 30 de accidente pe zi.
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
Sunt persoane care si-au achizitionat propriile trotinete pentru a le folosi in orasul aglomerat. Insa, in lipsa infrastructurii pentru trotinete, apar tot mai multe accidente cu implicarea acestora.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal.
Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea.
Acest lucru decurge din logica de pana acum a atitudinii sale, din inversunarea uimitoare pe care o manifesta fata de vointa populara, din firea razbunatoare si incapatanata pe care o are si, nu in ultimul rand, din declaratia explicita de RAZBOI TOTAL impotriva PSD, despre care i-a spus lui Tariceanu ca nu va ajunge cu niciun chip la guvernare, in pofida rezultatului electoral.
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. ... c) Hotararea s-a luat cu incalcarea competentei altei instante;
Unii sunt de acord cu amendamentul Codului de Procedura Penala, iar altii sustin ca o asemenea prevedere nu era necesara.
Incercand solutii antispetice sau lotiuni oferite cu darnicie de farmacii si magazinele de cosmetice, multi pierd ore, indepartand (ca sa folosim o exprimare eleganta) punctele negre sau privind cu teama aparitia a cate unui alt nou cos. Cu toate acestea, adolescentii nu detin monopolul acneei.
Cele trei puteri fundamentale ale statului - legislativa, executiva si judecatoreasca - sunt amenintate de riscul unui blocaj institutional, inregistrand disfunctiuni grave in activitatea lor.
Proiectul Henri Coanda, amplu dezbatut in presa inca de la lansare, este amplasat in proportii aproximativ egale pe teritoriul localitatii Voluntari si in sectorul 1 din Bucuresti si este in intarziere cu peste doi ani fata de calendarul stabilit initial.
In opinia vicepresedintelui executiv al PRM, modul de sesizare a Camerei Deputatilor este nerelevant pentru formularea acestui punct de vedere, desi releva "grave carente in activitatea DNA, precum si grave carente de functionare a aceste structuri in cadrul Parchetului General".
Curtea de Apel Bucuresti motiveaza decizia de respingere a cererii Partidului Romania Mare de suspendare a Hotararii de Guvern privind delimitarea colegiilor uninominale prin faptul ca PRM nu a probat ca ar produce "consecinte grave sau imposibil de inlaturat".
Persoanele vinovate trebuie sa raspunda civil si penal pentru acest "jaf" Romania risca sa piarda definitiv fonduri europene de 100 milioane euro in acest an si 1,1 miliarde euro anul viitor prin Programul Operational de Dezvoltare a Resurselor Umane (POSDRU), din cauza unor grave nereguli sesizate la derularea programului in intervalul 2010-2011, afirma premierul Ponta.
Sa vorbim astazi despre una din cele mai grave probleme - frecvent intalnite in cazuistica, la motanei: ... obstructia uretrei cu cristale de nisip, pietricele, tumori ale vezicii urinare, inflamatia uretrei - consecutiv sondajelor uretrale repetate.
Fundatia Vodafone Romania si Asociatia MAME anunta lansarea proiectului Prioritate pentru Sanatate, pentru sprijinirea copiilor si tinerilor cu probleme grave de sanatate din Romania.
O spun medicii din Maramures care atrag atentia ca tratamentele alternative cu plante medicinale au devenit o practica la indemana oricui, insa prea putini cunosc reactiile adverse, uneori chiar grave, date de consumul excesiv de ceaiuri din aceeasi planta.
Rezultatele studiului, relatate si in revista Science Express, indica faptul ca mutatiile genetice ar putea fi la originea declansarii unor forme foarte grave de gripa la copil. Ne-am obisnuit ca, majoritatea persoanelor contaminate cu virusul gripal care circula intr-un sezon gripal sa se vindece dupa aproximativ o saptamana.
Insa pe cat este de placut sa faci o baie relaxanta, pe atat de neplacut este sa te trezesti cu tot felul de probleme de sanatate dobandite in urma distractiei.
google-analytics.com