Cautare

6896 de rezultate pentru "accidente e 70 rutiere 2010 martie" (3.68 secunde)
Gheorghe Marinescu, nu a pastrat o distanta suficienta fata de vehicolul din fata sa, intrand in coliziune cu un autoturism marca Ford condus de E. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
21 martie - 20 aprilie DRAGOSTE: Noul an incepe cu complicatii, care vor atinge punctul culminant in martie. ... Pana in martie vei rezista eroic acolo unde te afli, dar in aprilie vei fi tentat( a) sa iei o decizie radicala.
- Sambata, 14 Martie 2020 Mai racoros Temperatura minima: ... 2% - Duminica, 15 Martie 2020 Mai frig Temperatura minima: ... 2% - Luni, 16 Martie 2020 Partial insorit Temperatura minima:
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 5 din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T.
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
Cea de-a doua editie a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere aduna si in acest an cele mai responsabile persoane, organizatii neguvernamentale, companii si institutii publice din Romania, preocupate de road safety. ... PREMIUL AUTORITATII RUTIERE ROMANE 2. PREMIUL COMPANIEI NATIONALE DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE 3.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte. ... La momentul respectiv, s-a pus problema ca aceste radare sunt o afacere a Politiei Rutiere si asa mai departe.
Pe de alta parte, acestea pot prezenta defecte ascunse care pot provoca accidente. ... Si reprezentantii Autoritatii Rutiere Romane (ARR) au confirmat ca cei care nu circula pe portiuni de drumuri cu zapada, polei sau gheata nu risca sanctiuni daca nu au cauciucuri de iarna.
Pe plan profesional, mai ai cateva luni bune, in care poti face schimbari benefice - la viteza redusa pana in martie, dar cu posibilitati mai mari din martie incolo.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
La data de 9 noiembrie 2010, in jurul orei 23.50, G. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 09 noiembrie 2010, in jurul orei 16.00, C.
aDe fiecare data cand il ascult - si asta se intampla des- Tudor Gheorghe imi confirma banuiala ca poezia romanesca - populara si culta - poate misca muntii.(...) Problema mea, inhaland prin toti porii melodia fiintei sale, este cum sa-mi stapanesc o lacrima de dragoste, admiratie si mandrie ca poate exista acest fenomen pe care, vorba lui Grigore Vieru, imi e mai usor sa-l pup.a Marin Sorescu (1988) Spre incantarea publicului din toata tara, spectacolul "Ce-am avut si ce-am pierdut" marca Tudor Gheorghe va fi prezentat in cel mai amplu turneu national, programat astfel:
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr.
La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 21.30, U. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 13.20, U.
La data de 16 noiembrie 2010, in jurul orei 08:30, N. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 16 noiembrie 2010, in jurul orei 10:20, R.
La data de 23 noiembrie 2010, in jurul orei 11:20, O. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 23 noiembrie 2010, in jurul orei 13:15, G.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... E un moment potrivit pentru "o relaxare" rutiera? ... Ulterior , au fost voci care au spus ca e prea permisiva. ... Sigur, e deja o relaxare.
La data de 08 martie 2011, in jurul orelor 15.00, T. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 08 martie 2011, in jurul orelor 15.50, M.
La data de 17 martie 2011, ora 12:10, S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 17 martie 2011, ora 11:20, Ş.
google-analytics.com