Cautare

15629 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 28 08 2009" (3.13 secunde)
Un numar de 45 de mine vor intra, in 2009, in programul de executie lucrari pentru inchidere si ecologizare a suprafetelor, mine a caror activitate a incetat deja, a declarat directorul general al Directiei Resurse Minerale din cadrul MEF, Sorin Gaman.
Miercuri, 2 decembrie 2009, in cadrul conferintei de presa care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, compania Astra Asigurari a anuntat lansarea propriului website de vanzari directe de asigurari.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a incercat ieri sa dreaga busuiocul in problema carutelor care circula nestingherite prin mai multe zone din municipiu.
In timp ce siderurgistii se pling de problemele legate de protectia muncii, cum ar fi calitatea proasta a echipamentului de protectie a muncii sau starea jalnica in care se afla grupurile sociale sau vestiarele, conducerea Mittal Steel Galati a organizat, in luna noiembrie, un concurs pe tema curateniei la locurile de munca.
Incepind de luni si pina duminica nu a existat zi in care sa nu se vorbeasca despre accidente de circulatie. Este pentru a doua oara cind scriu despre soferi inconstienti, strazi pe care nu se poate merge si accidente cu multi morti si raniti.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea cincea. Dincolo de ipotezele deja testate, trebuie tinut cont de capacitatea de "inovare" a PDL pentru a-si maximiza sansele electorale si pentru a se mentine la putere, atat la nivel central, cat si local, dupa alegerile din 2012.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 15 iulie, o moneda din argint dedicata aniversarii a 150 de ani de la infiintarea de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza a Oficiului de Statistica.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. 2009. In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central.
Serialul realizat de prof. dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea:
Incepand cu prima zi a lunii iulie 2006, preturile oricaror produse nu vor mai fi afisate decat in lei noi. La ora actuala, multe dintre unitatile comerciale din Romania afiseaza in paralel atat preturile in lei vechi, cat si echivalentul acestora in RON.
In temeiul art. ... - Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... 1.391/2006, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o alta parte. ... Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare. ... Se intampla prin 2008-2009.
Introducerea noii monede se va face treptat, un prim contact putand fi prin intermediul bancomatelor bancilor comerciale alimentate de BNR. Noua moneda va fi data publicitatii incepand cu data de 21 aprilie, insa va intra in circulatie abia de la 1 iulie 2005.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. ... • Despre nepastrarea distantei fata de masina din fata: ... • Despre centura de siguranta:
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Restrictii de circulatie in Capitala, sambata! Daca aveti drum, sambata, prin centrul Bucurestiului, e bine sa stiti ca in doua intervale orare circulatia va fi restrictionata, ca urmare a celor doua marsuri ce vor avea loc in Capitala.
google-analytics.com