Cautare

13263 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 212009" (6.80 secunde)
Doina Dimulescu, cardiolog si managerul Spitalului de Urgenta Universitar Elias, atrage atentia ca suplimentele si ceaiurile pot reduce eficacitatea medicamentelor cardiovasculare, ne spune care sunt valorile optime ale tensiunii arteriale, ce este tensiunea normala inalta, ce se ascunde in spatele tensiunii arteriale oscilante.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti:
Ies la iveala informatii noi in cazul politistului din Buzau arestat dupa ce a provocat doua accidente la distanta de cateva minute, saptamana trecuta. Acelasi politist a mers la prostituate in uniforma.
Catastrofa aeriana, aseara, in judetul Constanta. Un avion MiG-21 LanceR si un elicopter IAR 330-Puma s-au prabusit, opt oameni au murit in cele doua accidente aviatice.
Statistic, in luna august au loc cele mai multe accidente. Titi Aur, expert in conducere defensiva, a explicat la Antena 3 care sunt principalele cauze ale tragediilor de pe soselele din Romania, dar si motivul pentru care Autostrada Soarelui a devenit drumul mortii.
numarul mare de accidente din Romania este cauzat de starea proasta a drumurilor, de lucrarile de intretinere intarziate peste termen, de lipsa soselelor de centura si de utilitatea mult prea mica atribuita autostrazilor.
Strazile patriei sunt bantuite de tot mai multi soferi care nu au nicio treaba nu cu responsabilitatea, ca asta e deja prea mult pentru multi dintre ei, ci cu simplul fenomen al gandirii. ... Prostie care se manifesta in diverse forme: grandomanie, bravura si lipsa de luciditate.
Exista sinucideri din dragoste, sinucideri legate de anotimp, sinucideri legate de aflarea unei vesti triste, sinucideri datorate crizei economice prin care trecem. Nu numai autoritatile din SUA sint ingrijorate de numeroasele cazuri de sinucidere din ultima vreme, provocate de criza financiara, ci si autoritatile romane.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. ... Iar in Suceava un camion cu butelii a derapat intr-un sant. ... Traficul in zona a fost paralizat timp de trei ore, iar masinile au format cozi lungi de cativa kilometri.
Politia Romana a decis ca in 88 de localitati din tara limita de viteza pentru autoturisme sa creasca de la 50 km/h la 70 km/h pentru autovehiculele din categoriile A si B.
Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor. "In perioada 2009-20010 ne aflam sub media UE la numarul accidentelor. Ne aflam si in acest an.
Actiune pentru prinderea vitezomanilor pe strazile Capitalei Brigada de politie rutiera Bucuresti iese la "vanatoare" de vitezomani pe principalele artere ale Capitalei.
Trotinetele sunt un mijloc de transport fiabil in Romania. Sunt persoane care si-au achizitionat propriile trotinete pentru a le folosi in orasul aglomerat. Insa, in lipsa infrastructurii pentru trotinete, apar tot mai multe accidente cu implicarea acestora.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal. Testele de sange sunt folosite pentru soferii bauti sau drogati.
Romania ramane fruntasa in UE, in ceea ce priveste numarul accidentelor rutiere mortale. Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea. In anul 2023, peste 20.000 de persoane au fost ucise.
Finalizarea portiunii de Autostrada Fetesti - Cernavoda va duce la fluidizarea traficului inspre si dinspre statiunile de pe litoral, spune ministrul transporturilor. ... Fondurile destinate executiei lucrarilor la acest tronson au provenit de la Comisia Europeana, prin Programul ISPA, si de la bugetul de stat.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 08:00, J. Gheorghe de 57 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda pe Bd. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
In presa online sunt vehiculate cateva nume ale viitorului premier, in eventualitatea ca PSD va castiga alegerile si va forma o majoritate parlamentara cu ALDE si PRU.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pana pe 4 noiembrie 2018. Iata cum va fi vremea in intervalul 23 octombrie - 4 noiembrie 2018, in fiecare regiune istorica a Romaniei:
In scurta vreme, circulatia scuterelor si a bicicletelor va fi interzisa in zona centrala a Craiovei, iar carutele vor avea acces limitat, conditionat de toaleta pentru cal.
google-analytics.com