Cautare

13269 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 212009" (2.84 secunde)
Virusul hepatitic C, scos din circulatie.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
In timp ce siderurgistii se pling de problemele legate de protectia muncii, cum ar fi calitatea proasta a echipamentului de protectie a muncii sau starea jalnica in care se afla grupurile sociale sau vestiarele, conducerea Mittal Steel Galati a organizat, in luna noiembrie, un concurs pe tema curateniei la locurile de munca.
Incepind de luni si pina duminica nu a existat zi in care sa nu se vorbeasca despre accidente de circulatie. Este pentru a doua oara cind scriu despre soferi inconstienti, strazi pe care nu se poate merge si accidente cu multi morti si raniti.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
Serialul realizat de prof. dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea:
Incepand cu prima zi a lunii iulie 2006, preturile oricaror produse nu vor mai fi afisate decat in lei noi. La ora actuala, multe dintre unitatile comerciale din Romania afiseaza in paralel atat preturile in lei vechi, cat si echivalentul acestora in RON.
In temeiul art. ... - Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... 1.391/2006, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.
Introducerea noii monede se va face treptat, un prim contact putand fi prin intermediul bancomatelor bancilor comerciale alimentate de BNR. Noua moneda va fi data publicitatii incepand cu data de 21 aprilie, insa va intra in circulatie abia de la 1 iulie 2005.
Mai este putin timp pana cand va intra in circulatie noua moneda nationala. De la 1 iulie 2005, moneda nationala va fi denominata, astfel incat 10.000 de lei vechi vor fi preschimbati pentru un leu nou.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. ... • Despre nepastrarea distantei fata de masina din fata: ... • Despre centura de siguranta:
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Restrictii de circulatie in Capitala, sambata! Daca aveti drum, sambata, prin centrul Bucurestiului, e bine sa stiti ca in doua intervale orare circulatia va fi restrictionata, ca urmare a celor doua marsuri ce vor avea loc in Capitala.
Restrictii de circulatie, impuse sambata si duminica pentru semimaratonul Bucuresti Politia Rutiera anunta ca, pentru organizarea 2017 OMV Petrom Bucharest Half Marathon, in Bucuresti vor fi instituite mai multe restrictii de circulatie.
Prognoza meteo pentru perioada 5 - 18 mai 2014 a fost realizata de Administratia Nationala de Meteorologie folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze de medie durata de la Reading, Anglia.
Primaria Craiova a anuntat astazi ca pentru executia lucrarilor de deviere a retelelor tehnico-edilitare aferente construirii pasajului subteran se vor institui restrictii temporare de circulatie rutiera, dupa cum urmeaza:
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Mii de oameni au venit la slujba. Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
Eliminarea vizelor de catre autoritatile canadiene pentru cetatenii romani. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Canada reprezinta pentru Romania de multi ani un partener politic, economic si cultural important.
google-analytics.com