Cautare

15696 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 16 10 2009 dn1" (3.39 secunde)
Cu aceasta ocazie, Primarul General s-a asigurat ca lucrarile sunt in grafic, aratand ca in momentul de fata, structura de rezistenta a podului a fost finalizata in intregime.
Lucrarile la pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminate la primavara Pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminat la primavara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul primei sale vizite de lucru efectuata la acest obiectiv.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte. Radarele fixe, suspendate in 2009, nu se reintroduc acum! ... In ultima perioada s-a tot vorbit despre reintroducerea radarelor fixe amplasate pe drumurile din Romania, radare care in 2009 au fost suspendate.
Presedintele Traian Basescu a plecat de pe Valea Prahovei, catre Bucuresti, la bordul unui elicopter, evitand astfel traficul infernal de pe DN 1. Aglomeratia de pe DN 1 nu a fost o problema pentru seful statului.
Editorial de Lucian Avramescu (AM PRESS):
Circulatia rutiera pe DN1, in zona statiunilor montane de pe Valea Prahovei, se desfasoara cu dificultate, iar in zonele statiunilor Azuga si Busteni masinile merg bara la bara, politistii recomandandu-le soferilor sacircule pe ruta ocolitoare DN1A Sacele-Cheia-Ploiesti, potrivit Infotrafic.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din pricina producerii, in jurul orei 10.10, a unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, circulatia rutiera pe DN1 se desfasoara la aceasta ora ingreunat la kilometrul 39+200, la limita dintre judetele Prahova si Ilfov.
Centrul Infotrafic a anuntat ca in judetul Prahova, traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata pe DN1, pe tronsonul Ploiesti - Baicoi.
Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite usor, dupa ce un autoturism nu a acordat prioritate si a fost lovit in plin, joi seara, pe DN1, la iesirea din Ghimbav spre Codlea, judetul Brasov, de o alta masina care circula regulamentar, traficul in zona fiind blocat pe un sens timp de doua ore.
George Tanase este un cunoscut baschetbalist sibian, iar femeia insarcinata in sapte luni, care a murit in accidentul rutier de pe DN1, era sotia acestuia.
Guvernul a adoptat hotararea care prevede ca ziua de 29 noiembrie sa fie zi libera pentru bugetari. ... Pe DN1 e deja aglomeratie.
Drumarii din Brasov cer ajutorul soferilor pentru a da de urma unor elemente de iluminat stradal, montate saptamana trecuta pe DN1 si furate la scurt timp.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca ansamblurile de iluminare a insulelor de calmare de pe DN1 au fost furate, la mai putin de o saptamana de cand au fost montate.
Soferii sunt sfatuiti sa evite DN1 vineri, timp de 5 ore, de la 12:00 la 17:00, cu ocazia vizitei vicepresedintelui american Kamala Harris la Bucuresti.
Un accident in care au fost implicate sapte masini a avut loc, in aceasta dimineata, pe DN1, in dreptul aeroportului Baneasa, pe sensul de iesire din Bucuresti.
Traficul pe DN1 este blocat la aceasta ora in zona localitatii Otopeni, dupa un accidentul rutier in care au fost implecate 3 autoturisme.
O coloana de masini se intindea la ora 12.30 pe DN1, la iesirea din Bucuresti, in sensul spre Ploiesti. Traficul este ingreunat de conditiile meteo. Traficul era ingreunat pe DN1, in sensul spre Ploiesti, la ora 12.30.
Solutia gasita de autoritati pentru cozile kilometrice de pe DN1, pe Valea Prahovei | Pe unde vor circula soferii.
google-analytics.com