Cautare

15629 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 12 11 2009" (4.44 secunde)
Piata pieselor auto din Romania, estimata la un miliard de euro in 2011, este controlata de unele companii de asigurari. Service-urilor li se impune sa comande piese de la un singur furnizor agreat, piesele fiind de fapt "cumparate" de asiguratori prin incalcarea dispozitiilor legale.
Trebuie sa gasim solutii ca in jurul datei de 1 Iunie sa reintregim salariile bugetarilor Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, in Parlament, ca se cauta soluții pentru ca in jurul datei de 1 Iunie sa fie reintregite salariile bugetarilor.
Astfel, anul viitor a fost declarat "Anul european al inovarii", ocazie cu care antrepenorii vor beneficia de o serie de facilitati. ... Cel putin asa a precizat europarlamentarul Adriana Ticau, prezenta vineri la inchiderea proiectului "Management performant in mediul de afaceri galatean".
Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a crescut in primul semestru al anului cu 1094%, comparativ cu perioada ianuarie - iunie 2008, potrivit datelor publicate vineri de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).
Investitiile straine directe au scazut anul trecut cu 48%, la 4,9 miliarde de euro.
Agerpres informeaza ca Senatul a adoptat, marti, cu 55 de voturi pentru, 49 impotriva si nicio abtinere, proiectul de lege de ratificare a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International.
Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, nominalizata la Premiile PEN America (Autoare: Rodica Mitu) Romanul Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, se afla pe lista nominalizarilor la Premiile PEN America, editia 2018, la sectiunea de traduceri (carte de fictiune)/ PEN Translation Prize.
Agentii constatatori ai Consiliului Judetean Constanta si cei ai Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri vor incepe, de pe 16 februarie a. ... , sa aplice contraventii transportatorilor care nu si-au achitat taxa de circulatie pe drumurile judetene. ... 223 din 13 august 2008, CJC elibereaza, de pe 4 februarie a.
Circulatia prin centrul municipiului Craiova a fost paralizata mai bine de doua ore, din cauza Crosului Sanatatii, dupa ce municipalitatea a decis sa inchida circulatia, in loc sa schimbe locul de organizare a manifestarii sportive.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, incepand cu 13 decembrie 2004, o moneda din aur cu valoarea nominala de 100 de lei, emisiunea “Istoria aurului-engolpion cantacuzin“, potrivit unui comunicat al institutiei.
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat in urma cu o zi ca la sfarsitul acestui an va intra in circulatie o noua bancnota, de 200 de RON.
La Craiova au fost inscrise deja in circulatie primele trei autoturisme cu plata nou-introdusei taxe de prima inmatriculare, considerata de UE ilegala. ... 5.000 de euro pentru o masina second hand din import.
In primele doua luni ale acestui an s-a constatat ca numarul autoturismelor cumparate la mina a doua si inmatriculate in judetul nostru a scazut de doua ori si jumatate fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Valoarea nominala a bancnotelor euro aflate in circulatie a urcat cu circa 62% in ultimii cinci ani, pana la 550 de miliarde de euro la sfarsitul lui 2006, nivel aproximativ egal valorii dolarilor aflati in circulatie, transmite Agentia Reuters, citata de Mediafax.
Administratorii drumurilor din Craiova au inventat un nou marcaj rutier pentru delimitarea benzilor pe acelasi sens de mers: ... Sistematizarea circulatiei la Craiova a scapat de sub control in aceasta vara. Dupa povesti precum semafoarele de la Consul, banda pierduta pe strada Dr.
Elena Udrea a semnat ieri, la Ramnicu Valcea, trei contracte de finantare prin Programul Operational Regional, parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU) a orasului Ramnicu Valcea, in valoare totala de 5,26 milioane de euro.
Concurat fiind de Opel Insignia s­i, mai ales, anticipand lansarea noului Volkswagen Passat, Ford propune un face lift pentru Mondeo, cu darul de a-i induce o imagine premium.
Concurat fiind de Opel Insignia s­i, mai ales, anticipand lansarea noului Volkswagen Passat, Ford propune un face lift pentru Mondeo, cu darul de a-i induce o imagine premium.
Mega Mall va beneficia de 1.000 de noi locuri de parcare. Mega-Mall se va intinde pe o suprafata de teren de 5,6 hectare.
BNR pune in circulatie, de luni, o moneda de argint de 10 lei Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, in scop numismatic, pe 23 aprilie, o moneda din argint dedicata implinirii a 150 de ani de la infiintarea Ministerului Afacerilor Externe (MAE), informeaza institutia.
google-analytics.com