Cautare

13883 de rezultate pentru "accidente de circulatie 11 11 2009 bucuresti" (4.10 secunde)
Cei 7 ani cu Sorin Oprescu primar le-au adus bucurestenilor o serie de mari proiecte de infrastructura, modernizarea centrului vechi, eliminarea maidanezilor dupa uciderea unui copil de patru ani, dar si cateva restante in privinta utilitatilor si transportului.
Restrictii de circulatie in Capitala, sambata!
In timp ce siderurgistii se pling de problemele legate de protectia muncii, cum ar fi calitatea proasta a echipamentului de protectie a muncii sau starea jalnica in care se afla grupurile sociale sau vestiarele, conducerea Mittal Steel Galati a organizat, in luna noiembrie, un concurs pe tema curateniei la locurile de munca.
Incepind de luni si pina duminica nu a existat zi in care sa nu se vorbeasca despre accidente de circulatie. Este pentru a doua oara cind scriu despre soferi inconstienti, strazi pe care nu se poate merge si accidente cu multi morti si raniti.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 15 iulie, o moneda din argint dedicata aniversarii a 150 de ani de la infiintarea de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza a Oficiului de Statistica.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
- S-a dat startul Marii Crapelnite de Pasti! ... - Ma, eu nu cred ca e de bine. ... Merge sistemul de supraveghere Schengen! ... - Capitalism de cumetrie, anticoruptie de cumetrie, interes national de cumetrie: ... Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii?
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Timp de doua zile, 19 si 20 octombrie, peste 300 de specialisti ai tehnologiei informatiei si comunicatiilor si reprezentanti ai administratiilor guvernamentale din intreaga lume, isi vor da intalnire in Bucuresti, pentru a discuta despre Societatatea Informationala.
Mii de oameni au venit la slujba. Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
Restrictii de circulatie, impuse sambata si duminica pentru semimaratonul Bucuresti Politia Rutiera anunta ca, pentru organizarea 2017 OMV Petrom Bucharest Half Marathon, in Bucuresti vor fi instituite mai multe restrictii de circulatie.
Este pe scurt ultima varianta de lucru a autostrazii suspendate sau a inelului median de circulatie al Capitalei, obtinuta de B365.ro.
Ungurii au de patru ori mai multe autostrazi decat noi, la o tara de 2,5 ori mai mica In majoritatea tarilor din fostul lagar socialist constructia de autostrazi a avansat, in ultimii 20 de ani, mult mai rapid decat in Romania.
Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare. ... Se intampla prin 2008-2009.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 11:00, G. Mihaela de 39 de ani, din Bucuresti, a condus autoturismul un marca Daewoo Tico pe sos.
85/2003 privind aprobarea Regulamentului de aplicare a OUG nr. ... Minciuna ar fi iesit imediat la iveala daca cineva s-ar fi uitat in respectiva hotarare de guvern, unde, in art.
www.cinefan.ro (un articol de Emanuel Lazarescu) informea: Au fost anuntate nominalizarile celei de-a 10-a editii a Galei Premiilor GOPO. ... Radu Jude), Bucuresti Non-Stop (r. ... Corneliu Porumboiu), De ce eu? ... De asemenea, autorii celor cinci filme concureaza si la categoria Cel mai bun regizor.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ... In acelasi timp, autoritatile sunt constiente ca populatia si economia nu pot suporta tarife asa de mari la gazele naturale.
google-analytics.com