Cautare

785 de rezultate pentru "accidente bistrita" (3.50 secunde)
Totodata, pana sambata la ora16.00, este in vigoare o avertizare de cod portocaliu pe afluentii Sucevei, Moldovei siBistritei din judetele Suceava si Neamt si de cod galben pe raurile Suceava, Moldova,Bistrita (judetele Suceava, Neamt), pe cele din bazinele hidrografice Trotus (judeteleHarghita si Bacau), Susita, Putna, Ramnicu Sarat (judetul Vrancea), Barlad (judetele Vasluisi Galati), Jijia (judetele Botosani si Iasi), pe afluentii Prutului inferior (judetele Vaslui siGalati), pe raurile mici din bazinele Somesul Mare (judetul Bistrita Nasaud), Lapus (judetulMaramures) si Mures superior (judetele Harghita si Mures).
Magda Marincovici) Ministerul Sanatatii a anuntat ca in tara noastra este epidemie de rujeola, inregistrandu-se 675 de cazuri (219 in zona Bistrita Nasaud si Cluj) si doua decese.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Adrian Botis de la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism cu un stand superb amenajat, la acre gasiti diferite sortimente de vin. ... Cam toate soiurile sunt cautate la noi, ne-a spus Adrian Botis, manager la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud.
Adrian Botis de la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism cu un stand superb amenajat, la acre gasiti diferite sortimente de vin. ... Cam toate soiurile sunt cautate la noi, ne-a spus Adrian Botis, manager la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud.
Cei de la Valea Ascunsa ingrijesc 20 de hectare de vita de vie renascute pe dealurile din Ascunsa-Teaca, Bistrita-Nasaud. ... Valea este un sat - comuna Teaca, judetul Bistrita-Nasaud, Transilvania.
Proprietarii unui imobil localitatea mehedinteana Bistrita s-au "trezit" in aceasta dimineata cu tirul in casa.
Doua eleve ale Liceului Teoretic ,,Constantin Romanu Vivu" din Teaca, judetul Bistrita-Nasaud, s-au batut in aceasta dimineata. Ambele au ajuns la spital.
Alerta intr-un sat din Bistrita. O drona, de dimeniunile unui mic avion, a picat pe terenul unui localnic. Tanarul era la arat cand a vazut aparatul de zbor prabusit.
Trecand la echipa de suflet a oltenilor, Universitatea Craiova, desi a fost invinsa de Gloria Bistrita, nu a jucat deloc rau. ... Craiova a fost mai periculoasa in atac fata de cei de la Bistrita.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a incurcat vinerea trecuta in discursul tinut la receptia salii polivalente din Bistrita, spunand ca a venit la "inaugurarea unei case mortuare".
Un barbat dintr-o localitate din Bistrita Nasaud a fost snopit in bataie cu matura de sotia sa. Femeia si-ar fi iesit din fire cand a vazut ca barbatul hranea animalele din gospodarie, fara sa o anunte acest lucru.
Cazul socant care s-a petrecut la Bistrita ne lasa, as vrea sa cred, tuturor un gust amar. ... De asemenea, este incredibil cum intregul sistem de protectie a copilului se arata socat de ceea ce s-a intamplat la Bistrita, dar ma intreb:
Orasenesc (Mioveni) Arbitru: Petrescu Radu (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei - Satu Mare), Arbitru AVAR:
Intr-o comuna din judetul Bistrita Nasaud doua scoli ramase fara elevi vor deveni capele mortuare.
Poluare pe raul Bistrita, in judetele Suceava si Neamt, unde apa a capatat o culoarea rosiatica. Sursa este o fosta platforma miniera.
O fetita de 10 ani din localitatea Rebra, judetul Bistrita-Nasaud, a fost muscata de un sarpe. A intervenit un echipaj SAJ BN si TIM din cadrul ISU BN.
Dupa defilarea militarilor din tarile straine, va urma blocul de defilare al Fortelor Terestre, deschis de Detasamentul Batalionului 26 Infanterie Neagoe Basarab, din Brigada 2 Infanterie Rovine si urmat de un detasament de parasutisti din Batalionul 495 Infanterie Capitan Stefan Soverth, un detasament de vanatori de munte apartinand Batalionului 30 Vanatori de Munte-Dragoslavele din Brigada 2 Vanatori de Munte Sarmizegetusa, militari din Batalionul 280 Infanterie Mecanizata Capitan Valter Maracineanu, militari din cadrul Batalionului 812 Infanterie Bistrita, din Brigada 81 Mecanizata General Grigore Balan, militarii Batalionului 96 Geniu.
Rugam raspundeti telegrafic daca un teren nu e bine demarcat sau nivelat spre a aduce la cunostinta D-lui ministru Caranfil pentru a nu ateriza pe acel teren ce expune la accidente.
google-analytics.com