Cautare

785 de rezultate pentru "accidente bistrita" (4.25 secunde)
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
De curind, Alexandru Crisan junior si senior au fost condamnati de catre Tribunalul Bistrita la pedepse de opt luni, respectiv sase luni de inchisoare pentru infractiunea de inselaciune. ... Procurorii i-au trimis in judecata, dar, ulterior, procesul a fost stramutat la Tribunalul Bistrita, unde au fost pusi in libertate.
In acelasi timp, presedintele filialei judetene a PD Bistrita, deputatul Ioan Oltean (foto, dreapta), a declarat vineri seara de la tribuna Consiliului de Coordonare Municipal al PD Bistrita ca, in opinia sa, daca PNL va refuza fuziunea pe care i-a propus-o PD, liberalii nu se vor mai intalni cu o astfel de oferta prea curand.
Prefectul de Bistrita-Nasaud, Szilagyi Ioan, a declarat ca va ataca in contencios administrativ hotararea privind inlocuirea din functie a consilierilor judeteni PD, PNL si UDMR cu membrii PSD, intrucat aceasta este ilegala.
PNL si PD Bistrita-Nasaud vor candida pe liste comune in eventualitatea alegerilor anticipate pentru constituirea unui nou consiliu judetean, mizand pe faptul ca in vi-itorul organism vor avea 16 mandate.
Cornelia Bodescu din satul Salva, comuna Salva, judetul Bistrita-Nasaud participa zilele acestea cu creatiile sale superbe la Targul de Turism de la Romexpo.
Meciul echipei Steaua cu Gloria Bistrita, desfasurata chiar la Bistrita, a fost scuza perfecta invocata de Becali pentru a absenta de la evenimentul din Cogealac.
Cu putin timp inainte de anuntul purtatorului de cuvant, prim-vicepresedintele filialei judetene a PC Bistrita-Nasaud, Viorel Cotutiu, a salutat intentia vicepremierului Copos de a demisiona din functiile politice si administrative pentru a se pune la dispozitia organelor de cercetare penala.
Pentru a nu risca sa-si piarda mandatul, doi dintre consilierii judeteni ai PD Bistrita-Nasaud, Lazar Ciroie si Viorel Marginean, au facut rost de adeverinte medicale de la sotia presedintelui de filiala a PNL, Sabin Iliesi.
In opinia liderului interimar al PLD Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, Partidul Democrat va fi obligat sa paraseasca guvernarea actuala si sa-si caute aliati in PLD, formatiune din care fac parte majoritatea celor care au pus bazele Aliantei D.A.
PD Bistrita-Nasaud a castigat un nou mandat de primar in judetul Bistrita-Nasaud, in comuna Ilva Mare, unde au avut loc alegeri locale partiale, ajungand astfel sa detina in judet 21 de primarii.
La Bistrita-Nasaud, deputatul Viorel Pupeza, presedinte al organizatiei locale a PSD, a anuntat joi ca nu este de acord cu depunerea unei motiuni de cenzura pana pe 10 septembrie daca, pana atunci, social-democratii nu vor avea discutii cu alte partide, in vederea sustinerii acestui demers.
Gigi Becali este convins ca amanarea meciului cu Gloria Bistrita ii va ajuta pe stelisti sa invinga pe Sevilla in etapa a treia a Ligii Campionilor, partida care va avea loc la 23 octombrie".
Campania electorala pentru Parlamentul European, lipsita de miza locala, a semanat plictis printre social-democratii din Bistrita-Nasaud chemati in numar de peste 300 la oras sa asiste la lansarea oficiala a candidatilor PSD din Regiunea de nord-vest.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Bistrita, ca Marian Vanghelie este "atat de filosof", incat nici el nu il poate intelege, adaugand ca, la glumele facute de liderul PSD Bucuresti nu ii vine niciodata sa rada.Victor Ponta a raspuns astfel unei intrebari adresata de un jurnalist care a vrut sa stie daca vicepresedintele PSD a figurat pe vreo lista cu candidati ai PSD in Bucuresti, asa cum a sustinut liderul organizatiei din Capitala.
Deputatul Ioan Turc, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PNL, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca PD-L este "cel mai oligarhic partid din Romania", "fiind legat de mafia bordurilor si a parcarilor din Bucuresti".
Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat miercuri ca deputatul PD-L Ioan Oltean le ofera saci cu faina si tarate locuitorilor de pe Valea Somesului Mare, in speranta ca va mai reusi sa adune voturi.
Guvernul a decis, miercuri, schimbarea din functie a prefectilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj si Galati si a unor subprefecti din judetele Maramures si Neamt, potrivit unui comunicat remis de Guvern.
1100 de lei pentru un functionar de la Primaria din Bistrita si chiar 1. ... Iepurasul angajatilor de la Primaria Bistrita este bogat anul acesta.
Dupa aplicarea masurilor de austeritate va avea loc o remaniere guvernamentala, a declarat vicepresedintele PDL Ioan Oltean in cadrul unei conferinte de presa la Bistrita. ... Declaratia a fost facuta vineri, in cadrul unei conferinte de presa, la Bistrita.
google-analytics.com