Cautare

1035 de rezultate pentru "accidente arad" (2.86 secunde)
Care e cea mai periculoasa luna si regiune a tarii Soselele din Romania devin tot mai nesigure, de la an la an, avand in vedere ca accidentele rutiere soldate cu victime se inmultesc.In cursul anului trecut au avut loc 28.944 de accidente rutiere cu victime, arata datele prezentate de Institutul National de Statistica.38.700 persoane au fost accidentate, din care 4,9% (1.893) au murit, iar celelalte au fost ranite.Fata de anul 2014, numarul accidentelor rutiere soldate cu victime a crescut cu 14,2%, cel al persoanelor ranite cu 13,8%, iar cel al persoanelor accidentate mortal a fost mai mare cu 4,1%.
Compania de Transport Public (CTP) Arad a castigat in instanta demersurile facute pentru a recupera cateva datorii mai vechi de la organizatia judeteana a PSD. ... Vicepresedintele PSD Arad, Alexandra Braica, a declarat ca deocamdata conducerea filialei nu a luat in calcul o eventuala contestare a sentintei pronuntate de instanta.
Claudia Pirvoiu) Romania si Ungaria au semnat astazi, la Budapesta, acordurile privind conexiunea autostrazilor intre Arad - Nadlac (Romania) si Csanadpalota - Mako - Szeged (Ungaria) si intre Cluj Napoca- Santaul Mare (Romania) si Nagykereki-Szolnok (Ungaria).
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
euro produs la Arad Astra Vagoane Arad in colaborare cu RATB a prezentat tramvaiul Imperio, al carui pret este de aproximativ 2 milioane euro.
BookLand revine la Arad! Intre 2 si 14 aprilie, in Galleria Arad, aradenii sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au inregistrat, in 2008, 132 de accidente de munca. ... Pe de alta parte, sectoarele economice in care au fost inregistrate cele mai multe accidente de munca sunt constructiile si reparatiile navale, manipularile, depozitarile, constructiile si comertul.
Acum se inregistreaza istoricul masinii, respectiv istoricul de accidente al autovehiculului, iar cand isi schimba titutlarul, istoricul negativ de accidente al acelei masini se resetaza.
Aproximativ 186.300 de copii sub 18 ani mor, in fiecare an, in accidente rutiere (Autoare: ... Potrivit OMS, in fiecare an, la nivel global, 1,24 milioane de persoane mor in accidente de circulatie, dintre care 186.300 sunt copii sunt 18 ani.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
De ce mersul pe bicicleta e un risc tot mai mare in Romania Vremea buna i-a scos pe biciclisti din casa, dar, in acelasi timp, a crescut si numarul de accidente in care ei sunt implicati.
Gheorghe Seculici (foto mijloc), fost presedinte al Consiliului Judetean Arad, a fost investit oficial in functia de ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, ramasa vacanta prin demisia candidatului Aliantei D.A.
Grupul de Investigatii Politice condus de Mugur Ciuvica a dezvaluit marti ca, „in iunie 2005, firma lui Gheorghe Seculici a primit un nou contract fara licitatie din partea lui Gheorghe Falca, primarul municipiului Arad“.
Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului din Arad are un nou director, dupa ce in functie a fost numit Gheorghe Sechel, cu sprijinul Aliantei D.A., in special a PNL. ... si-a mai numit trei directori executivi in institutiile deconcentrate din judetul Arad.
Inca doi lideri ai PNL Arad - vicepresedintele Mihai Calimente si secretarul coordonator al filialei, Cornel Haristiade - si-au depus la sfarsitul saptamanii trecute candidaturile pentru sefia organizatiei, in total fiind in cursa cinci persoane.
Tensiunile interne din cadrul PNL Arad au culminat in aceasta sap-tamana cu invalidarea de catre Curtea de Onoare si Arbitraj a PNL a alegerilor locale ca urmare a contestatiei vicepresedintelui PNL Arad, deputatul Mihaita Calimente.
Conducerea PSD i-a dat un ultimatum liderului social-democratilor din Arad, Dimitrie Musca, potrivit caruia, pana la inceputul saptamanii viitoare, acesta sa se hotarasca daca isi mentine sau nu decizia de a demisiona din functia de presedinte al PSD Arad, asa cum a anuntat acum doua saptamani.
Presedintele UDMR Arad, Kiraly Andras, a declarat ieri ca organizatia judeteana il va sustine pe Markó Béla pentru un nou mandat de presedinte.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
google-analytics.com