Cautare

3670 de rezultate pentru "accidente 25 08 2009" (3.04 secunde)
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
De asemenea, au fost folosite peste 480 de radare, multe dintre acestea fiind amplasate in sistem cascada in zonele cu risc ridicat de accidente pe fondul vitezei nelegale, precum si pe acele tronsoane de drum pe care, din cauza configuratiei, se poate depasi cu mult limita de viteza legal admisa.
Lucian Dinita, prezent la o conferinta de presa prilejuita de lansarea "Zilei fara accidente rutiere", a spus ca in anii 2009 si 2010 s-a observat o scadere constanta a victimelor decedate in urma accidentelor rutiere, de aproximativ 15%, procent unic in Europa.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dolj, luni, intre orele 11.00 - 13.00 si 15.00 - 17.00, sapte echipaje de politisti au actionat in zona mai multor intersectii din municipiul Craiova, mai ales acolo unde au fost inregistrate accidente rutiere provocate de "bizonii"
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
Sunt interesante si cazurile Chinei, Moldovei si statului filipinez care, desi nu figureaza in clasamentul statelor cu cele mai multe accidente, apar totusi in situatia cazurilor mortale inregistrand 3-4 decese in 2007.
Costul unei anvelope noi de iarna variaza de la 25 de euro, pentru un autoturism Tico si poate ajunge la 2.500 de euro pentru SUV-urile de lux. ... Pe de alta parte, acestea pot prezenta defecte ascunse care pot provoca accidente.
Unii chiar au suferit accidente grave:
oameni suferinzi, raniti in diverse accidente.
Mai putine accidente de munca Un lucru imbucurator il reprezinta faptul ca in prima jumatate a anului in curs s-a constatat o reducere a numarului de persoane accidentate fata de aceeasi perioada din 2006.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. ... "Astazi (ieri - n.r.) s-au prezentat mai putini soferi implicati in accidente usoare fata de ieri.
Multe accidente s-au produs, din cauza ca unii soferi considera ca soseaua are doua benzi pe sens - desi, in realitate are doar una si un acostament. ... Reprezentantii asociatiei Pro Infrastructura sustin ca din aceasta cauza se produc multe accidente.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? ... In tara noastra, se inregistreaza 300 de accidente vasculare cerebrale noi, fata de 200, care reprezinta media europeana.
Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator:
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti. Peste 25 de radare au fost instalate in aceasta dimineata pe marile artere ale Capitalei.
google-analytics.com