Cautare

4841 de rezultate pentru "accidente 16 10 2010 ronea alexandru" (3.60 secunde)
Tricolorii s-au impus prin golul marcat de Alexandru Maxim (90+1), desi au avut aproape o repriza un om in plus si au ratat si un penalty, prin Bogdan Stancu (55). ... Alexandru Maxim (90+1). ... Alexandru Chipciu (11. ... Alexandru Baluta (14. ... Bogdan Stancu (10. Alexandru Maxim, 81) - 9.
Calin Popescu Tariceanu deplange moartea lui Andrei Alexandru Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca in dimineata zilei de 4 ianuarie s-a stins din viata fostul sau purtator de cuvant, Andrei Alexandru.
Textul scrisorii adresate poetului Mircea Dinescu, publicata de Ziarul Metropolis, este conceput de Lia Bugnar, actrita si dramaturg, insa este asumat de mai multi artisti, revoltati de pamfletul din "Catavencii", semnat de Radu Alexandru.
Cei prezenti au aflat mai multe despre proiectele editoriale de succes ale Editurii ALL dedicate catorva dintre cei mai indragiti actori, au luat acasa carti de valoare si s-au delectat cu confesiunile memorabile ale unor mari personalitati ale vietii culturale si artistice precum Horatiu Malaele, Marin Moraru, Radu Beligan, Vladimir Gaitan, Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Tugulea este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru. ... Petre Ispirescu, Tugulea, este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru.
Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea a expus recent opincile create de el la Muzeul Satului, cu prilejul aniversarii a 80 de ani de la infiintare.
Vineri, 20 octombrie 2017, ora 18:00, la Libraria Carturesti-Verona (langa Cinema Patria), Editura Tracus Arte va invita la lansarea romanului Inscriptie despre Absurd, de Alexandru Calmacu.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
10 linii de noapte vor fi reorganizate Potrivit Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), incepand de vineri, 10 linii de noapte ale transportului in comun vor fi reorganizate a anuntat.
Impotriva familiei Cordos procurorii DNA au declansat un veritabil razboi cu scopul de a-l DISCREDITA POLITIC pe senatorul Alexandru Cordos. ... Alexandru, Mihaiela si fiica Andreea.
Alexandru Arsinel, Manuela Harabor cu Andrei, Catalin Botezatu, Vasile Calofir, Prof. ... Alexandru Enescu, Prof.
George Alexandru a decedat la Spitalul Fundeni, dupa ce a suferit complicatii severe ale unei infectii grave abdominale. ... George Alexandru avea numai 58 de ani. ... George Alexandru a jucat in zeci de piese de teatru si filme.
ANDREI ALEXANDRU, in care deplange moartea consilierului presedintelui Senatului. ... - A incetat din viata, dupa o suferinta prelungita, ANDREI ALEXANDRU, consilier al presedintelui Senatului Romaniei.
Pe scena au urcat interpreti de muzica usoara si populara precum Monica Anghel, Marcel Pavel, Lupu Rednic, actorul Alexandru Arsinel, atmosfera fiind incinsa de Andreea Balan si dansatoarele sale.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. ... La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 17.00, D. ... La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 12.30, G. ... La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 10.30, I.
De asemenea, s-a cerut si eliminarea alin 4 al art III din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr 63/ 2010 pentru modificarea si completarea Legii nr 273/2006 privind finantele publice locale, precum si pentru stabilirea unor masuri financiare.
Cum s-a iubit cu Veronica Micle, care s-a sinucis la 50 de zile dupa moartea poetului, intr-o casa demolata in 2010 In anul 1877, dupa ce a parasit Iasul, la indemnul lui Ioan Slavici, Mihai Eminescu s-a mutat in Capitala.
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
Proiectul Ponta-Antonescu privind uninominalul, identic cu unul PDL din 2010, aflat inca la Camera Proiectul initiat in aprilie 2012 de Victor Ponta si Crin Antonescu pentru introducerea uninominalului intr-un tur este identic cu un proiect depus de 35 de parlamentari PDL in septembrie 2010 si care se afla pe ordinea de zi a plenului Camerei, unii dintre semnatari sustinandu-l si acum.
Investitia in lansarea Adevarul TV se ridica, potrivit dosarului depus la CNA, la peste 10 milioane de euro. ... Din 15 iulie 2010, Alexandru Sassu, fostul director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), ocupa functia de director al diviziei de radio si televiziune a trustului Adevarul Holding.
google-analytics.com