Cautare

3261 de rezultate pentru "accidente 09 03 2010" (3.18 secunde)
21 de accidente de munca în trei luni Pentru ca nu au respectat prevederile legislative privind securitatea si sanatatea în munca, în trimestrul III al acestui an, firmele doljene au primit 332 de sanctiuni contraventionale, din care 46 de amenzi (în valoare totala de 358.000 de lei).
Toncescu a amintit ca soferii care au polite CASCO si sunt implicati in accidente de circulatie soldate doar cu avarierea propriului vehicul vor putea solicita asiguratorului, de la 1 ianuarie 2009, documentele pentru reparatia masinii fara sa mai fie necesara deplasarea asiguratului la Politie.
Veniturilor obtinute in baza unor conventii civile sau contracte de colaborare nu li se aplica nici contributia de asigurari pentru accidente de munca si boli profesionale.
cred ca va fi record de accidente. Dar na, ni se va spune ca autostrada a fost data in folosinta, inca un numar de km se aduna la zestrea acestei minunate tari si nu mai conteaza ca va fi complet ineficienta si periculoasa.
Jurnalistul a spus ca este irelevant faptul ca in aceasta tragedie au murit doi oameni, dat fiind faptul ca multi alti romani isi pierd viata in accidente cumplite, mai precis in accidente rutiere.
Principalele echipamente vizate sunt telefoanele mobile care, din cate se pare, sunt un factor care favorizeaza producerea de accidente rutiere in care sunt implicati pietoni.
Accidente cu telefoane mobile si in China, Coreea de Sud si Nepal Si in China, Coreea de Sud si Nepal au mai avut loc asemenea accidente cu telefoane mobile.
Datorita energiei debordante, exista un mare pericol de accidente; ... Sunt tari in care este interzisa comercializarea lor datorita numarului mare de accidente pe care le pot cauza ( se impiedeca de un obiect dur si cad, au acces mai usor la obiectele periculoase din jurul lor, etc).
Accidente acute, ce pot fi produse de:
"Nu exista o evaluare sistematica pentru compararea rezultatelor acestor studii sau pentru a verifica daca riscurile erau constantate si de aceeasi amplitudine pentru diferite accidente cardiovascualre, remarca profesorul dr.
Beneficiile acestui ulei includ capacitatea sa de a trata problemele de stomac, greata, accidente vasculare cerebrale, inima, indigestie, inflamatii, probleme respiratorii, tulburari menstruale, etc.
Exista locuri unde se intampla accidente inexplicabile si, din pacate, multi oameni si-au pierdut viata. ... Mai exact comuna Branesti unde de multi ani se petrec accidente pe care nimeni nu le poate explica avand in vedre ca drumul este drept.
- Variatiile mari de la o masuratoare la alta, de la o vizita la alta la cabinetul medical sau de la noapte la zi se cheama variabilitate excesiva a tensiunii arteriale si s-a demonstrat ca sunt predictori de boala cardiovasculara, predictori de accidente coronariene, predictori de accidente vasculare cerebrale.
Ziua de 24 iulie a fost nefasta, 13 oameni pierzandu-si viata in accidente rutiere grave, iar alte 31 de persoane fiind grav ranite, cu un total de 29 de accidente.
Ies la iveala informatii noi in cazul politistului din Buzau arestat dupa ce a provocat doua accidente la distanta de cateva minute, saptamana trecuta.
Un avion MiG-21 LanceR si un elicopter IAR 330-Puma s-au prabusit, opt oameni au murit in cele doua accidente aviatice.
Incepind de luni si pina duminica nu a existat zi in care sa nu se vorbeasca despre accidente de circulatie. Este pentru a doua oara cind scriu despre soferi inconstienti, strazi pe care nu se poate merge si accidente cu multi morti si raniti.
Statistic, in luna august au loc cele mai multe accidente. Titi Aur, expert in conducere defensiva, a explicat la Antena 3 care sunt principalele cauze ale tragediilor de pe soselele din Romania, dar si motivul pentru care Autostrada Soarelui a devenit drumul mortii.
numarul mare de accidente din Romania este cauzat de starea proasta a drumurilor, de lucrarile de intretinere intarziate peste termen, de lipsa soselelor de centura si de utilitatea mult prea mica atribuita autostrazilor.
Nu de multa vreme, Politia si autoritatile in drept au inceput o campanie audio-vizuala, scopul fiind reducerea numarului de accidente, iar politistii buzoieni au mers chiar mai departe, punand lumanari pe unul dintre numeroasele drumuri botezate, sinistru, al mortii.
google-analytics.com