Cautare

245 de rezultate pentru "accidentat" (3.33 secunde)
Iacob Negruzzi, marcata si semnalizata corespunzator, a surprins si accidentat grav pe S. ... 109, a surprins si accidentat grav pe D. ... Cand a ajuns in dreptul trecerii pentru pietoni situata in dreptul imobilului cu nr.31, a surprins si accidentat grav pe C.
Subofiterului SPP aflat la volanul masinii apartinand Administratiei Prezidentiale care a accidentat, marti, o femeie, in zona Romexpo, i s-a intocmit un dosar penal care va fi inaintat Parchetului Militar.
2) Piturca e incantat de ce a vazut cu Uruguay, dar se teme din cauza ca s-au accidentat prea multi jucatori in acest meci. ... Latovlevici, Cretu si Goian s-au accidentat in aceasta seara, iar Piturca a dezvaluit ca Torje a jucat 10 minute cu crampe.
Dragos Grigore e si el accidentat, o lovitura puternica in coasta. ... Eric Bicfalvi s-a accidentat si el si medicul mi-a spus ca nu poate fi luat in calcul pentru acest meci. M-am gindit si la Sapunaru, il astept, dar este accidentat.
Reprezentantii Clubului de Rugby au declarat ca fiul fostului premier este, in prezent, in stare stabila si ca cei doi copii nu s-au accidentat reciproc, ci au fost doua accidentari in decurs de cateva secunde.
Un copil de opt ani a fost accidentat luni pe partia Bradul din Poiana Brasov. ... Un copil de opt ani a fost accidentat luni pe partia Bradul din Poiana Brasov.
Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe E. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe C.
Cand a ajuns la intersectia cu P-ta Romana, a surprins si accidentat grav pe N. ... Cauzasi si a surprins si accidentat grav o minora de 7 ani, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La intrarea in pasajul subteran Unirii, a surprins si accidentat pe R. ... Lunca Moldovei, a surprins si accidentat pe P. ... Cand a ajuns la intrarea in Pasajul Bucur Obor, a surprins si accidentat pe N.
189, conducatorul autoturismului nu a oprit la semnal, a accidentat usor agentul de circulatie si a parasit locul producerii accidentului, ramanand neidentificat. ... Cupolei, a surprins si accidentat grav un minor de 7 ani, care se deplasa pe partea carosabila.
Atacantul David Villa, accidentat grav (fractura de tibie) la Campionatul Mondial al cluburilor, desfasurat in luna decembrie in Dubai, a afirmat ca spera sa revina cat mai repede pe teren si sa o ajute pe FC Barcelona sa o detroneze pe Real Madrid din clasamentul Primerei Division.
Sportiva canadiana Justine Dufour-Lapointe a castigat, sambata, titlul olimpic la freestyle - schi acrobatic pe teren accidentat, devansand-o pe podium pe sora sa, Chloe, potrivit Mediafax.
Dupa aproape cincizeci de ani, continua si acum presupunerile despre ce anume a fost accidentat la Roswell.
Un singur lucru a fost cert, si anume ca, avand doi ochelaristi in echipa (Boc si Negoita), un accidentat (Bodu) si doua cartonase galbene, "Dumnezeu nu e democrat", asa cum a spus unul dintre tinerii din galeria portocalie.
Ministrul PNL al Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, ca decizia luata in cazul sau de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie demonstreaza faptul ca el nu a accidentat pe nimeni, nu a fugit de la locul accidentului si nici nu a incercat sa ascunda adevarul.
SUV-ul este utilizabil atat in oras cat si pe teren accidentat, trecerea de pe asfalt la un drum accidentat facandu-se usor.
Sistemul de tractiune All-Mode 4x4 ofera trei moduri de lucru, de la 4x2, cand tractiunea este asigurata doar pe puntea spate, 4x4 "lock", cu raport fix intre punti, dar si un mod "Auto" foarte performant, ce se descurca admirabil in conditii diverse si mai ales in teren accidentat, unde se remarca printr-o reactie foarte rapida, aproape predictiva.
foarte performant, ce se descurca admirabil in conditii diverse si mai ales in teren accidentat, unde se remarca printr-o reactie foarte rapida, aproape predictiva.
Pe langa absentele lui Arbeloa (suspendat) si Khedira (accidentat), tehnicianul portughez l-a "pierdut" si pe Angel di Maria, care s-a accidentat la ultimul antrenament al "galacticilor".
Dupa ce, in primul meci din 2012, disputat la Giurgiu, craiovenii nu au putut folosi doi jucatorii importanti, canadianul Steve Ross si americanul LeVar Seals, la antrenamentul de miercuri s-a accidentat si capitanul echipei, Branislav Tomic.
google-analytics.com