Cautare

3704 de rezultate pentru "accidentat 2 ian 2010 crasna salaj lukacs zoltan cu un mort" (6.63 secunde)
La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.00, A. VALERIU de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot 307, pe Str. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe E.
Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul. In primele trei luni ale anului s-au cumparat cu 8 milioane mai putine exemplare decat anul trecut.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Ramane de vazut daca acestea sunt impulsuri de moment ale economiei, caracteristice doar lunii ianuarie a acestui an, sau mediul economic local incepe cu adevarat sa se dezmorteasca.
Este mai dinamic si, în acelasi timp, ofera un nivel incredibil de confort.
Oficialii companiei spun ca volumul productiei va depinde de cererea de autoturisme de pe piata, dar sunt mari asteptari la Ford Europa cu acest motor.
"Este o onoare sa ma aflua aici si sa ofer acest premiu unui om extraordinat, intr-adevar un om maret. Sa lucrez alaturi de el a fost un vis devenit realitate, pe care l-am avut inca din copilarie. El este o comoara si un artist desavarsit.
Fost coleg al lui Adrian Iovan, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre TRECUTUL regretatului pilot Fost coleg cu Adrian Iovan la Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie "Aurel Vlaicu", pilotul Marian Covache ne-a povestit cate ceva despre inceputurile carierei lor si ne-a dezvaluit ce porecle aveau.
Am vazut cu placere filmul Nunta a la grec 2 (My Big Fat Greek Wedding), care prezinta, de fapt, aventurile familiei Portokalos, o continuare a comediei din 2002, Nunta a la grec.
Mariustuca.ro / Virusul Ebola, in ochiul unui barbat bolanv, declarat vindecat in urma cu doua luni (Autoare: ... Este vorba de un medic american, doctorul Ian Crozier, diagnosticat cu Ebola, in septembrie 2014, in timp ce lucra pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii in Sierra Leone.
Uraganul Ian loveste Florida. Ochiul furtunii se indreapta deja spre tarm cu o putere apropiata de categoria 5. Autoritatile le-au transmis locuitorilor ca este prea tarziu pentru a evacua zona.
100 de persoane au murit in Florida din cauza uraganului Ian, jumatate in Lee County. Peste 1.900 de persoane au fost salvate, a anuntat guvernatorul Floridei, Ron DeSantis.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie:
Mai mult decat atat, unele filiale judetene ale partidului au dat semne clare cum ca ar vrea sa se debaraseze pentru totdeauna de tribunul Vadim Tudor, astfel ca s-au raliat ideii promovate de Corneliu Ciontu de a infiinta un nou partid, care, din cate se pare, se va numi Partidul Popular Romania Mare (PPRM).
Mai mult decat atat, unele filiale judetene ale partidului au dat semne clare cum ca ar vrea sa se debaraseze pentru totdeauna de tribunul Vadim Tudor, astfel ca s-au raliat ideii promovate de Corneliu Ciontu de a infiinta un nou partid, care, din cate se pare, se va numi Partidul Popular Romania Mare (PPRM).
Intocmirea si urmarirea unor proiecte pentru obtinerea fondurilor comunitatii europene, in scopul rezolvarii problemelor de infrastructura, a fost si ramane o activitate prioritara si la nivel parlamentar, a explicat deputatul UDMR de Salaj, Seres Dénes, la conferinta de presa de ieri, care a avut loc la sediul UDMR Salaj.
Toata lumea a simtit o schimbare in genul acesta de manifestari”, a caracterizat, in cateva cuvinte, seful PD Salaj, Viorel Stanca, Zilele Cetatii din acest an, in conferinta de presa, desfasurata ieri.
Presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, a declarat in cadrul conferintei de presa care s-a desfasurat vineri, 2 septembrie, ca in problemele partidului se amesteca persoane din afara lui, reprezentand cercuri de interese economice.
google-analytics.com