Cautare

4880 de rezultate pentru "accident rutier la intrare in cumpana 2010" (3.49 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Mutare spectaculoasa a democratilor intr-unul din fiefurile incontestabile ale PSD, comuna Cumpana. Desi presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, recunostea acum ceva timp ca democratii nu pot emite nici un fel de pretentii in comuna condusa cu o mana de fier de Mariana Gaju, lucrurile s-au schimbat radical.
Presedintele PD Cumpana si totodata candidatul democrat pentru primaria localitatii amintite, Dumitru Burcin intentioneaza sa organizeze o serie de actiuni menite sa vina in sprijinul locuitorilor comunei.
Partidul National Crestin Democrat a declarat razboi filialei PSD Cumpana.
PD Cumpana are, de ceva timp, un nou presedinte, in persoana lui Dumitru Burcin, de altfel candidatul democratilor pentru functia de primar al comunei in cauza.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal: inspectia si controlul, in trafic si la sediul operatorilor de transport si al intreprinderilor, privind indeplinirea conditiilor de efectuare a transporturilor rutiere si activitatilor conexe acestora;
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Surpriza de proportii pentru primarita comunei Cumpana, social-democrata Mariana Gaju. Democratii au scos la alegerile europarlamentare aproape acelasi scor ca si PSD, lucru aproape incredibil pentru primarita localitatii mentionate, care isi construise o imagine de "cea mai buna dintre cei mai buni".
Democrat-liberalii au formulat doua propuneri pentru ocuparea functiei de viceprimar din comuna Cumpana, desi liderul acestei organizatii, Dumitru Burcin (foto), este convins ca nu vor obtine postul. Propunerile PD-L Cumpana sunt consilierii locali Dragos Sandru si Florin Imosanu.
Dupa aprobarea declansarii procedurilor de expropiere a imobilelor aflate pe amplasamentele de constructie a centurii de ocolire a orasului Constanta, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va trebui sa vireze in contul bancar al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania suma de 128.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
COD RUTIER 2015: ... Totusi, conform Codului Rutier si condusul cu o viteza prea mica iti poate aduce probleme.
Citeste asta daca esti sofer si te opreste un politist in trafic. ... Exista foarte putini conducatori auto care nu au fost niciodata opriti in trafic de agenti rutieri.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Lucrarile la pasajul subteran de la Charles de Gaulle incep in august.
SOFERII VOR FIERBE in suc propriu ! NOUL COD RUTIER face RAVAGII ! INCHISOARE pentru ALCOOL LA VOLAN !
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
google-analytics.com