Cautare

1527 de rezultate pentru "accident rutier inyre slobozia si drajna 17 01 2010hey1" (6.14 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Adevarul de Slobozia: ... Cum a ajuns celebra ferma Southfork din Slobozia un paradis abandonat dupa doua decenii Omul de afaceri Ilie Alexandru, din Slobozia, a construit in anii 90 Parcul Hermes, unde se afla copia fermei Southfork din serialul "Dallas".
un mort si 3 raniti. ... Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Ewing de Slobozia construise in zona Ranch-ul Southfork, un Zoo, un turn Eiffel mai mititel, precum si alte intreprinderi "capitaliste". ... ' Nu doresc sa intru in polemica cu CTP, jurnalist si scriitor de talent.
Mircea Dinescu) Celebra ospitalitate romaneasca a dat in clocot pe drumul dintre Drajna si oraselul meu de bastina, numit Slobozia.
'De la darea in folosinta din luna mai a anului 2007 a tronsonului Drajna - Fetesti, cu o lungime de 36,8 kilometri, lucrarile au intrat parca in conservare.
Podul peste calea ferata de la Drajna va deveni realitate peste cateva luni. ... PIRLOAGA MARIAN) Calaraseanul Ciprian Pandea, Secretar de Stat in Guvernul Romaniei, presedintele PSD Calarasi, transmite celor ce au ales PSD la alegerile parlamentare si locale ca are multe proiecte pentru Calarasi pe care le va onora.
Muzeul Dunarii de Jos este o institutie publica de cultura, cu personalitate juridica, de importanta judeteana si regionala, aflata in serviciul societatii, care colectioneaza, conserva, cerceteaza, restaureaza, comunica si expune, in scopul cunoasterii, educarii si recrearii, marturii materiale si spirituale ale existentei si evolutiei comunitatilor umane, precum si ale mediului inconjurator.
Organizarea si functionarea Autoritatii Rutiere Romane (ARR) a fost aprobata prin HG 1.392 din 18 octombrie, cu modificari dupa cum urmeaza: ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal:
Cel de-al treilea tronson al autostrazii Bucuresti-Constanta (Lehliu-Drajna) va fi deschis publicului incepand de astazi. Cu o suprafata de 41,6 kilometri, tronsonul Lehliu-Drajna va avea o latime de 26 de metri, potrivit Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT).
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
COD RUTIER 2015: ... Totusi, conform Codului Rutier si condusul cu o viteza prea mica iti poate aduce probleme.
Citeste asta daca esti sofer si te opreste un politist in trafic. ... Totodata, exista insa si foarte multi soferi care nu stiu ce obligatii are politistul atunci cand ii opreste.
Despre o fabuloasa si uitata istorie romaneasca dintre Nistru si Bug. Totul despre romanitatea sptiului Transnitrean si nu numai / Sursa:
Potrivit datelor detinute de "Replica", discretul investitor de la "Hanul Piratilor" este un politician din esalonul al doilea, reprezentant al categoriei de oameni care tac si fac... ... Se pare ca acest ultim aspect l-a infuriat si pe Gigi Becali, cel caruia Hoinaru i-a suflat de sub nas "Hanul Piratilor".
Constantin TUDOR, din Calarasi, explica motivele care l-au determinat sa deviuna blogger si sa creeze blogul intitulat PAGINI DE ISTORIE LOCALA. ... - Voi publica aici, pentru iubitorii de istorie, materiale referitoare la istoria meleagurilor calarasene, a municipiilor Calarasi si Oltenita, insotite de documente si imagini de epoca.
Constatarea amiabila se poate face doar in cazul in care in urma incidentelor au rezultat numai pagube materiale si au fost implicate maximum doua vehicule. In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
NOUL COD RUTIER face RAVAGII ! ... - Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Constatarea amiabila pentru accidentele rutiere usoare, care se aplica incepand de ieri, presupune ca soferii implicati in incidente soldate cu avarierea masinilor sa se inteleaga in ceea ce priveste conditiile producerii evenimentului rutier.
google-analytics.com